Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Зачіски, Макіяж / 4 способи швидко навести марафет

4 способи швидко навести марафет

Більше не потрібно годинами сидіти перед дзеркалом в надії на те, що все-таки зможеш зробити ідеальний макіяж. Ми розкриємо кілька простих способів полегшити свою б'юті-рутину і виглядати красиво і бездоганно в лічені хвилини.

x_437ec580.jpg (37.23 Kb)
Фарбуй вії

Дженніфер Еністон запевняє, що для створення денного макіяжу вона рідко користується тушшю. Замість цього вона забарвлює свої вії в салоні. Пропонуємо тобі скористатися порадою зірки - таким чином ти зможеш економити час вранці. Щоб надати віям блиск, скористайся прозорим гелем або спеціальною безбарвною тушшю.

Роби укладку перед сном

Сухе волосся збери на маківці у високий хвіст. Не простягай волосся повністю через петлю, залиш дві третини довжини. Потім перехопи хвіст другою петлею гумки і знов не простягай волосся повністю. В результаті на голові вийдуть два пучка. Вранці, коли ти розпустиш волосся, у тебе будуть пишні хвилясті локони. Тобі залишається просто розчесатися і нанести засіб для додання волоссю блиску.

Роби легкий макіяж

Запізнюєшся на роботу? Зробити виразний макіяж ти зможеш і в офісі, коли в тебе буде час. А поки обмежся консілером або легким матуючим флюїдом, рум'янами і блиском для губ. Ми впевнені, ти будеш виглядати надзвичайно і без "бойового розкрасу".

Використовуй аксесуари

Якщо у тебе немає часу на створення елегантної зачіски, просто збери шевелюру в пучок і прикрась волосся красивим обручем або великою шпилькою. Стильний аксесуар за дві секунди перетворить навіть найпростішу зачіску в цікаву!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нанесення рум'ян по типу обличчя

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 01.02.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1530

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: