Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / 6 кроків до свіжого обличчя

6 кроків до свіжого обличчя

Якщо ти не виспалася, то це зовсім не означає, що потрібно всім про це знати. Пропонуємо покрокову інструкцію, як швидко приховати сліди безсонної ночі.

6913ccff46_500.jpg (11.36 Kb)
Крок 1: Використовуй охолоджуючий гель для шкіри навколо очей. Він зробить менш помітними набряклість, синяву і червоність. Якщо під рукою такого немає, використовуй дві ложки, але попередньо помісти їх в морозилку. Багато моделей тьа зірок завжди тримають їх там про запас.

Крок 2: Під очі нанеси консилер на один тон світліший за твою шкіру, але з жовтим пігментом.

Крок 3: Потім сміливо нанось базу під макіяж будь-якої текстури.

Крок 4: Нанеси хайлайтер на надбрівні дуги, у внутрішні куточки очей, вилиці, ніс і впадинку над верхньою губою. А на водну лінію ока нанеси білий чи світло рожевий олівець (краще каял, він триматиметься довше). Так очі виглядатимуть відпочившими і візуально більшими.

Крок 5: Лінію росту вій профарбуй олівцем для очей (або підведводкою) темного відтінку. Вище нанеси засіб приблизно того ж кольору — тільки з шимером, він додасть ефекту фотошопу.

Крок 6: Наприкінці використовуй туш для об’єму — це зробить погляд відкритим. Якщо будеш наносити її підкручуючими зигзагоподібними рухами — підіймеш вії від лінії росту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як врятувати суху шкіру

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 02.02.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2130

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: