Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / Новини моди / Нові подробиці про показ Victoria's Secret 2015

Нові подробиці про показ Victoria's Secret 2015

Вже через пару місяців відбудеться одне з найбільш очікуваних фешн-шоу року - дефіле "ангелів" Victoria's Secret. Дізнайся нові подробиці про показ!

459853378_1.jpg (46. Kb)
Минулий показ Victoria's Secret вперше відбувся в Лондоні, проте цього року "ангели" повертаються на традиційну локацію. Нещодавно стало відомо, що ювілейне, 20-е за рахунком шоу, відбудеться 8 грудня в Нью-Йорку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Victoria's Secret "деформували" моделі ідеальні сідниці [ФОТО]

"Перший показ Victoria's Secret відбувся в 1995-му році в Нью-Йорку, це місто відіграє важливу роль в історії бренду і живе в наших серцях", - зазначила генеральний директор компанії Шарен Джестер Терні.

Продовжуючи розкривати секрети майбутнього шоу, організатори розповіли і про зіркові виходи: цього разу публіку розважатимуть Селена Гомез, The Weeknd і Ріанна, яка вже виступала на показі в 2012-му році. З нетерпінням чекаємо нових карколомних образів, зоряних виступів і, звичайно ж, дефіле найзнаменитіших представниць "ангельської" команди Victoria's Secret!

gettyimages-1564620.jpg (31.02 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

17:00, 16.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1619

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: