Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / Догляд за тілом / 3 найкращі маски з морською сіллю

3 найкращі маски з морською сіллю

Маски для обличчя на основі кристалів морської солі мають поліруючі і вирівнюючі ефекти, тому цілком можуть замінити регулярне застосування скрабу. Сіль покращує колір шкіри, тонізує, очищає її від дрібних запалень. Які маски з морською сіллю найбільш ефективні?
 
3150-1.jpg (22. Kb)
Поживна і відлущувальна маска для сухої і нормальної шкіри
Змішайте 1 ст.л. морської солі з 2 ст.л. густої сметани і 1 ст.л. оливкової олії. Нанесіть маску на очищену і розпарену шкіру обличчя масажними рухами. Змийте через 5 хвилин прохолодною водою і не забудьте скористатися зволожуючим кремом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Засіб, який забирає зморшки, пігментні плями і тріщини на руках
 
Маска, що підвищує еластичність шкіри
Щоб розгладити перші зморшки і поліпшити тургор шкіри, потрібно будь-який квітковий мед, морська сіль і свіжовичавлений лимонний сік. Розтопіть 2 ст.л. меду на паровій бані, додайте морську сіль і 1 ст.л. соку лимона. Нанесіть суміш на шкіру обличчя і шиї, залиште на 20 хвилин. Змийте теплою водою і протріть шкіру обличчя тоніком.
 
Грязьова маска для жирної і проблемної шкіри
Маски на основі глини відбілюють і матують шкіру, скорочуючи активність сальних залоз. Якщо в таку маску додати велику морську сіль, то вона допоможе позбутися "чорних цяток" і прищів. 2 ст.л. чорної глини розведіть теплою водою до консистенції густої сметани. Додайте до суміші 1 ч.л. великої морської солі і перемішайте. Нанесіть масажними рухами на шкіру обличчя, особливу увагу приділяючи лобу і крилам носа. Коли з'явиться відчуття стягнутості, змийте маску за допомогою косметичного спонжа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 08.08.2015
Автор: maryna2
Переглядів: 2842

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: