Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Догляд за тілом, Здоров’я / 8 правил інтимної гігієни, які потрібно знати

8 правил інтимної гігієни, які потрібно знати

Ти напевно знаєш що для інтимної гігієни потрібні спеціальні засоби, а не стандартні гелі для душу. Читай про правила самого делікатного виду гігієни.

thinkstockphotos-158822879.jpg (15.97 Kb)
1. При виборі нижньої білизни в першу чергу думай про комфорт та якість. Віддай перевагу моделям з натуральних матеріалів. Форма має значення! Наприклад, сліпи щільно прилягають до тіла, тим самим забезпечуючи гігієну. Стрінги не рекомендується носити щодня, так як вони можуть викликати подразнення шкіри і спровокувати цистит.

2. Щоденні прокладки допомагають дотримуватися гігієни. Міняти їх потрібно кожні 3-4 години, інакше ризик розвитку запалень зросте. Не варто використовувати їх на ніч. Обходь стороною ароматизовані і кольорові щоденки - вони можуть викликати алергічні реакції.

3. Під час критичних днів більш надійний захист забезпечують прокладки. На упаковках прокладок сьогодні представлений зручний гід по їх характеристикам для легкого і правильного вибору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Делікатна проблема: 6 способів боротьби з пітливістю

4. Ні в якому разі не використовуй звичайне мило або гель для душу. Ці засоби призначені для миття рук і тіла, і зовсім не підходять для гігієни ніжної слизової оболонки. Мило порушує кислотно-лужний баланс в делікатних зонах через високий рівень рН, що призводить до сухості, подразнень, розвитку бактеріальних інфекцій.

5. Вибираючи засіб для інтимної гігієни пам'ятай, що його рН повинен бути природним. Обов'язково шукай у складі натуральні компоненти і молочну кислоту, по можливості, віддай перевагу органічним засобам. Якщо шкіра чутлива і схильна до сухості, вибирай гель без ароматизаторів і з екстрактами ромашки або алое вера. Для гігієни делікатної зони не допускається присутність агресивних лужних компонентів, барвників або ароматизаторів, оскільки вони сприяють проникненню бактерій, у тому числі розвитку дріжджових інфекцій (молочниці).

6. Почуваєш себе не комфортно в цьому місці? Завжди в сумочці або шухляді робочого столу тримай пачку вологих серветок для інтимної гігієни. Вибираючи серветки спирайся на ті ж критерії, як і при виборі засобу для інтимної гігієни: натуральний рН і природні компоненти.

7. Не слід дуже старатися в процесі прийняття душу - чистота не завжди запорука здоров'я. При ретельному вимиванні інтимної зони кислотна середа може стати лужною, що загрожує розвитком дисбактеріозу або тієї ж молочниці.

8. Головне завжди пам'ятай, що будь-який дискомфорт (свербіж, печіння, подразнення, а також наявність рясних виділень) - привід для відвідин лікаря-гінеколога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

18:30, 10.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 4153

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: