Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Догляд за тілом, Манікюр і педикюр / 7 порад по догляду за шкірою рук

7 порад по догляду за шкірою рук

Чим нижче температура за вікном, тим частіше нас засмучує сухість і шорсткість шкіри рук. Про те, як доглядати за руками в холодний сезон, читай в нашому матеріалі.

thinkstockphotos-186523596.jpg (15.85 Kb)
Підбери правильний засіб для очищення
Традиційне мило та антибактеріальні гелі найчастіше містять спирт, який сушить і дратує шкіру, а також призводить до її передчасного старіння. Віддай перевагу продуктам з більш щадними формулами і стеж за тим, щоб у складі засобу не було сульфатів.

Зволожуй шкіру
Носи міні-упаковку улюбленого засобу в сумочці і бережи по тюбику у ванній кімнаті і на робочому місці - так ти привчиш себе живити шкіру рук протягом дня. Вибираючи крем, лосьйон або бальзам, шукай на упаковці такі інгредієнти, як гіалуронова кислота і вітамін С. Також візьми на замітку, що добре зволожують шкіру масла авокадо, примули і мигдалю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ-5 ефективний ванночок для нігтів

Роби ванночки для рук
Двічі на місяць влаштовуй своїм рукам інтенсивну терапію за допомогою парафінової ванночки. Розтопи косметичний парафін в спеціальному пристрої або перетопи його в каструлі на водяній бані. Занур руку (до кисті) в посудину на 5-10 секунд і повтори 5-7 разів, щоб шкіра покрилася товстим шаром парафіну. Потім одягни на руку поліетиленову рукавичку, а поверх неї - кухонну рукавицю. Дістань руку через 10-15 хвилин, витри шкіру тканинною серветкою і скористайся живильним кремом.

Приділи увагу кутикулі
У холодну пору року кутикула вимагає вологи не менше, ніж шкіра рук. Щоб нігті виглядали охайно, зволожуй кутикулу спеціальним косметичним маслом або масляним розчином вітаміну Е, придбати який можна в аптеці.

Не забувай про нічний догляд
У темний час доби процеси регенерації набирають обертів, тому нехтувати нічним доглядом за шкірою просто не можна. На ніч змащуй руки щільним кремом з коренем солодки (лакриці), медом або маслом алое.

Уникай сухості повітря в приміщенні
Мабуть, єдиний мінус початку опалювального сезону - те, що повітря, що виходить з батарей і обігрівачів, дуже і дуже сухе. Так-так, шкодять нашій шкірі не тільки вітру і морози, але перебування в штучно прогрітих приміщеннях.

Носи рукавички
По-перше, це гарний аксесуар, а по-друге, якщо ти не будеш дотримуватися цього правила, зусилля за всіма попередніми пунктами підуть нанівець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

18:30, 22.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1957

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: