Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 5 секретів для твого бюстгальтера

5 секретів для твого бюстгальтера

Ми знаємо 5 простих хитрощів, які змінять твоє життя і помітно спростять "складні відносини" з улюбленою білизною!

009090933.jpg (158.85 Kb)
Модні скріпи
Замість того, щоб купувати спеціальний бюстгальтер з перехресними на спині бретелями для відкритого одягу, досить обзавестися спеціальною кліпсою, яка надійно скріпить лямки ззаду. А для позапланових ситуацій підійде навіть звичайна канцелярська скріпка!

Велике прання
Ніколи не кидай бюстгальтер в пральну машину, не упакувавши його попередньо в спеціальний пластиковий пакет для прання білизни. Ти ризикуєш зіпсувати не тільки речі, але й техніку: не одна пральна машина стала жертвою "кісточок", які вирвалися на свободу в процесі прання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який верхній одяг обрати на весну?

На тендітних плечах
Якщо новий бюстгальтер відрізняється жорсткими бретелями, постійно залишають червоні сліди на твоїх плечах або взагалі безжально їх натирають, спробуй обзавестися спеціальними силіконовими накладками. Вони відмінно підійдуть для бюстгальтерів з дуже тонкими лямками, однак, якщо такий недолік присутній у всіх твоїх бра, варто задуматися про підбір іншого розміру білизни.

Забудь про сушарках
Після прання просто поклади бюстгальтери на плоску поверхню, де вони зможуть висохнути. Ніколи не вішай їх та, найголовніше, щоб не залишай в сушарці - це призведе до деформації!

Ніякого складання
Ніколи не зберігай бюстгальтер в складеному стані - відкритими повинні бути обидві "чашки". В іншому випадку термін життя твого білизни сильно скоротиться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 15.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1504

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: