Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра / 6 способів домогтися підвищення в кар'єрі

6 способів домогтися підвищення в кар'єрі

Готова серйозно зайнятися побудовою кар'єри? Збережи собі ці корисні поради!

4412_dobitsya_povysheniya_v_dolzhnosti.jpg (27.15 Kb)
1. Оперативний спосіб

Одне з найважливіших якостей успішних людей - висока працездатність і вміння в найкоротші терміни домагатися відмінних результатів.
Твоя задача. Намагайся все робити завжди швидко і якісно. Вчися відокремлювати важливі справи від другорядних.

2. Універсальний спосіб

За твердженням менеджерів з персоналу, в сучасному суспільстві буде успішним не той, хто робить ставку на поступове просування за посадою, а той, хто володіє необхідними досвідом і навичками в різних сферах. Підтвердженням сказаного є той факт, що останнім часом роботодавці все більшу перевагу віддають людям, які володіють суміжними професіями, "універсальним солдатам".

Твоя задача. Щоб бути успішною, потрібно цілеспрямовано і безперервно розвиватися і освоювати суміжні з твоєю спеціальністю професії. Записуйся на курси та тренінги, а потім відточуй отримані знання на практиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які звички допоможуть стати успішною жінкою

3. Перспективний спосіб

Підвищення на посаді і зарплати, як правило, отримують ті співробітники, які демонструють здатність мислити стратегічно і в той же час адекватно і швидко реагувати на зміни в ситуації.

Твоя задача. Для того, щоб продемонструвати свою компетенцію в тому чи іншому питанні, збирай інформацію з різних джерел і аналізуй її. Нехай вона служить для тебе джерелом нових ідей, якими не зайве, до речі, і з керівництвом поділитися. Найкраще це робити на нарадах і загальних зборах. Їх слід сприймати як трибуну, з якої можна озвучити свої ідеї. Говори завжди чітко і просто - і, по можливості, коротко. Будь готова захищати свої ідеї - цю якість теж необхідно розвивати тим, хто націлений на кар'єру.

4. Комунікативний спосіб

Товариські люди частіше домагаються підвищення по службі, ніж їх мовчазні колеги. Керівництво цінує тих, хто вміє вибудовувати відносини з людьми і "розрулювати" конфліктні ситуації.

Твоя задача. Вчися слухати людей і шукати в кожному позитивні якості. Будь щедрою на похвалу, а от критикувати не поспішай. Перш ніж зробити зауваження, гарненько подумай: як зробити його так, щоб воно було сприйнято конструктивно, а не в штики.

5. Послідовний спосіб

Коли є мета, повинен бути і план, як її досягти.

Твоя задача. Розроби стратегію кар'єрного розвитку. Спочатку напиши короткострокові цілі - це найголовніший пункт, тому що не здійснивши їх, ти не зможеш рухатися далі. Потім докладно пропиши довгострокові цілі - те, чого ти хотіла б добитися через 3-5 років і як, по-твоєму, це можливо здійснити. Чим реалістичніша буде вимальовуватися "картинка", тим краще.

6. Мобільний спосіб

Припустимо, ти пропрацювала в компанії більше 4 років - і за цей період від керівництва не було навіть натяків на підвищення.

Твоя задача. Звичне місце роботи, знайомий колектив - це прекрасно, але якщо ти розумієш, що немає ніяких перспектив на підвищення, - йди. Висока ймовірність, що в новій компанії ти знайдеш і нові можливості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 26.06.2015
Автор: maruna
Переглядів: 1584

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: