Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра / 10 якостей, які прискорять твою кар'єру

10 якостей, які прискорять твою кар'єру

Дослідниками в галузі успішного лідерства, було створено опитування. Які ж якості можуть допомогти сучасній дівчині зробити кар'єру в дуже швидкі терміни? І чи існують вони взагалі. Дослідники перерахували цілих 10! Отже ...

imagesrhr5664.jpg (6.12 Kb)
Якщо ти вирішила зробити кар'єру, то повинна бути готова до багато чого. По-перше, тебе чекає ну дуже багато роботи! Хоча, звичайно, роботою жінку не налякаєш. Але от зате можна налякати тим, що доведеться принести деякі значущі жертви. Наприклад, щасливі взаємини з чоловіком і кар'єра — це взаємовиключні поняття в переважній більшості випадків. Це правило, з якого, звичайно, вкрай рідко бувають винятки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Сім'я чи кар'єра?

Жертвуючи значною частиною свого життя на шляху до стрімкої кар'єри тобі також потрібно знати 10 якостей, які тобі ну просто необхідні!

1. Нестандартне мислення
2. Прагнення бути лідером
3. Бажання вчитися
4. Увага до деталей
5. Готовність допомогти
6. Гармонійні стосунки з оточуючими
7. Настрій на пошук рішення
8. Простота
9. Практичність
10. Дисциплінованість

Якщо якихось із вищезазначених якостей тобі бракує - май на увазі, твій тернистий шлях буде не таким швидким та стрімким. Та все ж, попереджений, значить підготовлений. Вперед до успіху!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 06.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1724

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: