Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра / 5 ознак того, що пора звільнятися

5 ознак того, що пора звільнятися

Що робити, якщо вас не покидає відчуття, що пора йти з роботи? Звідки воно береться: через бажання рухатися далі, рости і розвиватися або від небажання працювати зовсім?

690x458_0xd42ee42d_9453098141445855547.jpeg (32.61 Kb)


1. Я ненавиджу ходити на роботу
Це відчуття набагато сильніше, ніж "понеділок день важкий". Якщо ви насилу змушуєте себе ходити на роботу, прислухайтеся до себе і до своїх (можливо, боязких) аргументів. Підійдіть до цього серйозно і не давайте себе збивати думкам "робота така жахлива, а сам я ні в чому не винен". У такому випадку ви зміните роботу, але невдоволення залишиться. Чи все залежить від нас? Напевно є те, що ми ніколи не зможемо змінити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ-8 професій, які дозволять тобі працювати закордоном

2. Робота робить мене гірше
Робота - це далеко не все, з чого складається ваше життя. Є сім'я, діти, друзі, навчання, пригоди, хобі, спорт ... Якщо ви жертвуєте своїм здоров'ям, шлюбом, відносинами, особистим простором і емоційним благополуччям заради роботи, пора звільнятися і приділити час своєму життю.

3. Я стою на місці
Рутина, нудний і звичний плин життя заважають нам розвиватися. Ми зростає лише тоді, коли виходите із зони комфорту, коли прагнемо до чогось більшого. Якщо вам здається, що ви застрягли (навіть незважаючи на те, що у вас славна робота, відмінне робоче місце або друзі в офісі), пора рухатися далі.

4. Я більше ні про що не мрію
Мотивація - це все. Люди, які люблять свою роботу, роблять набагато більш продуктивну кар'єру, ніж ті, хто мотивований тільки грошима і обставинами. Не вірите в майбутнє компанії? Робота здається вам безцільною? Якщо ваше серце не лежить до того, що ви робите, гроші не врятують ситуацію.

5. Мене звуть нові горизонти
Причина, по якій люди найчастіше залишаються на старій роботі, - це страх. Який саме? Страх невідомості, боязнь прийняти неправильне рішення, страх спробувати і провалитися? Будувати життя заново так страшно! А розібратися з ним - значить набратися сміливості, щоб вибрати правильний шлях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 26.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1787

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: