Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра / 5 порад як ефективно почати ранок

5 порад як ефективно почати ранок

5 порад, які поліпшать твою працездатність і зарядять бадьорістю на цілий день.

417.jpg (26.28 Kb)
1. Завжди настроюйся вранці на вдалий день.
Основна робота над собою має проводитися саме в ранкові години, так як це найсприятливіший і продуктивний час для програмування себе на позитивний лад, який триватиме весь день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Як зняти стрес після робочого дня?

2. Випивай стакан лимонної води після пробудження.
Це дасть стійку природну енергію, поліпшить засвоєння поживних речовин в шлунку. Лимони багаті калієм, вітаміном C і антиоксидантами

3. Починай свій день з вправ.
Змусь своє тіло рухатися протягом всього 10 хвилин, цього часу цілком достатньо, щоб мозок звик і потім керував твоїми імпульсами день у день.

4. Відмовся в ранкові години від телебачення та інтернету.
Коли ти занурюєшся в повідомлення електронної пошти, інформаційні тексти і соцмережі, ти втрачаєш робочий настрій, і твій ранок наповнюється бажаннями і потребами інших людей. Краще в цей час зайнятися медитацією.

5. Смачно і ситно снідай.
Люди, які снідають, практично не схильні до діабету, у них більш стабільний рівень цукру в крові і вони, як правило, рідше бувають голодними протягом дня. Здоровий сніданок дає тілу енергію, покращує короткочасну пам'ять і допомагає краще сконцентруватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 10.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1392

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: