Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра, Хобі / 5 звичок успішних людей

5 звичок успішних людей

Хочете змінити життя на краще? Почніть з завтрашнього ранку!

690x388_1_f1eefde3d5d3545a184a8bad1e7cf7650x366_0xd42ee42d_13269238161447342253.jpeg (22. Kb)
Вставайте рано
З 20 опитаних топ-менеджерів, 90% відповіли, що в робочі дні встають в 6:00. По-вашому зарано? Але навіть якщо від однієї думки прокинутися в таку рань вам вже не по собі, почніть з малого - заведіть будильник хоча б на трохи раніше звичного. Привабливість у тому, що мало хто дійсно рано прокидається, тому ви зможете виграти пару годин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Вчені підтвердили, що вело-прогулянки допомагають у роботі

Робіть зарядку
Банально, правда? Але ранкові тренування - одне з найбільш поширених правил успішних людей, включаючи президента США, першу леді і головних редакторів глянцевих видань. Бігаючи вранці, наприклад, ви мало того, що робите величезний внесок у свої розум і тіло, так ще і заряджає енергією на цілий день.

Складіть план
Щоб нічого не упустити і продуктивно попрацювати, потрібно скласти список поточних справ і розставити пріоритети. Крім того, непогано було б проаналізувати свою ефективність, написавши список зроблених за вчорашній день справ, і відзначити для себе важкі моменти до того, як вони переростуть в серйозні проблеми.

З'їжте жабу
Не сприймайте цю пораду буквально. Марк Твен мав на увазі: "Якщо з ранку з'їсти живу жабу, залишок дня обіцяє бути чудовим, оскільки найгірше вже позаду". Іншими словами, спочатку зробіть самі неприємні справи, і тоді все інше здасться вам дитячим лепетом.

Сконцентруйтеся
Кажуть, що Симона де Бовуар починала свій день з чашки чаю, а Гвінет Пелтроу прокидається в 4:30, щоб зайнятися йогою. Неважливо, чи граєте ви з дітьми, спілкуєтеся з чоловіком, медитуєте або займаєтеся улюбленою справою, виділяючи вранці час "для своїх інтересів", ви можете сконцентруватися і налаштуватися на потрібний лад. Так що вибирайте заняття до душі і готуйтеся до майбутнього дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 14.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2111

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: