Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра / 6 правил успіху від впливових жінок світу

6 правил успіху від впливових жінок світу

Коли ти ніяк не можеш налаштувати себе на робочий лад та мотивувати себе до успішних звершень на допомогу приходить МіЛеді та поради від жінок, які вже досягли успіху.

viaplay1gtrtgrt.jpg (25.24 Kb)
1.Будьте активними
Цього правила дотримуються практично всі успішні і знамениті. Наприклад, Урсула Бернс, генеральний директор Xerox, два рази на тиждень займається фітнесом з персональним тренером. І воліє вставати з першими променями сонця. Вранці думається набагато легше, а цікаві ідеї шикуються в ряд. Крім того, час до початку робочого дня можна присвятити розбору пошти та іншим неспішним справам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:7 способів поєднати сім'ю і кар'єру

2. Розвивайтесь
Успіх не супроводжує тих, хто застряг на одному місці. Наприклад, Маріса Майєр не оглядається на свої професійні досягнення і вважає, що її кар'єра знаходиться в процесі розвитку. Більш того, вона впевнена, що досягти мети можна тільки завдяки наполегливій і важкій праці.

3. Не забувайте про тишу і спокій
Опра Уїнфрі вважає, що, незважаючи на завантаженість і щільний робочий графік, потрібно як мінімум двічі на день дозволяти собі перебувати в тиші протягом 20 хвилин. Це призводить думки в порядок і відмінно "перезаряджає" батарейки для нових звершень.

4. Правильно проводьте вихідні
Щоб уїкенд запам'ятався чимось приємним, а не нескінченною роботою, якої з головою вистачає і в будні, навчіться відключатися від усіх зовнішніх подразників. А особливо - від соціальних мереж. Цим правилом керується сестра Марка Цукерберга - Ренді. Вона - виконавчий директор Zuckerberg Media. Краще проводите час з користю, а справи самі знайдуть вас в понеділок.

5. Залишайтесь жінкою
Мабуть, це чи не найскладніше правило, яке потрібно виконувати. У низці нескінченних завдань і дедлайнів нескладно забути про себе, сім'ю і близьких. Маргарет Тетчер запевняла, що справжня леді, незважаючи на високий пост і регалії, не має права забувати про ідеальну зачіску і чоловіка.

6. Не бійтеся залишатися собою
Світ бізнесу і високих посад часто змушує людей мінятися і підкорятися його законам. Але не варто боятися йти наперекір думкам більшості. Так вважала Коко Шанель. Вона часто говорила про те, що не людина повинен йти за натовпом, а зовсім навпаки. Вибирайте свій шлях і дотримуйтесь його.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 19.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1610

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: