Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра / 4 причини відмовитись від вакансії

4 причини відмовитись від вакансії

Тобі запропонували, на перший погляд, робочу мрії? Не втрачай здоровий глузд і подумай над такими пунктами:

sobesedgfhgovanie-oshibki.jpg (31.33 Kb)
1. У компанії негативна репутація
На щастя, інтернет дозволяє нам швидко і легко знайти майже будь-яку потрібну інформацію, в тому числі про потенційного роботодавця. Якщо співробітники цієї компанії відгукуються про неї виключно негативно, що не питай ілюзій, інакше потрапиш в їх число.

2. Пропозиція не збігається з тим, що обговорювалося
Це може бути все, що завгодно: посада, обов'язки, зарплата, графік роботи та інше. Суть в тому, що якщо фінальне пропозицію не збігається з тим, що тобі обіцяли на співбесіді, розглядай це як серйозний тривожний дзвінок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як швидко та ефективно робити усі справи?

3. Тебе не влаштовує зарплата
Якщо тобі запропонували роботу твоєї мрії, не втрачай голову і подумай про заробітну плату. Якщо тобі пропонують гроші набагато менші, ніж необхідно для комфортного існування, не варто погоджуватися, інакше ти постійно опинятися в скрутних ситуаціях, коли тобі буде нічим платити за рахунками.

4. Робота не залишить часу на особисте життя
Баланс роботи і особистого життя неймовірно важливий. Захопившись кар'єрою, ти ризикуєш бачити своїх дітей вранці ще спали, а ввечері вже який заснув. Зрозуміло, твій чоловік теж не буде це терпіти, і твоя сім'я буде під загрозою. Повір, жодна робота не варто таких жертв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 10.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1628

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: