Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра / 4 поради для ефективної роботи вдома

4 поради для ефективної роботи вдома

Як навчитися продуктивно працювати з дому? Читай наші поради та вчися разом з нами!

udalennaya-rabota.jpg (37.29 Kb)
1. Збирайтеся як на роботу
Ніхто не говорить про суворий офісний дрес-код, ділові костюми або туфлі на підборах. Але, залишаючись в домашньому одязі або піжамі, ви, самі того не усвідомлюючи, заважаєте собі налаштуватися на роботу. Намагайтеся одягатися так, щоб вам було комфортно працювати, але в той же час ви могли без проблем вийти з дому або відповісти на відеодзвінок. Спробуйте м'які джинси і кофту з довгим рукавом або широку чоловічу сорочку. Те саме можна сказати і до зовнішнього вигляду - прибирайте волосся, а на обличчя можна накласти легкий ВВ-крем - він вирівняє шкіру і буде доглядати за нею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як працювати швидко і продуктивно?

2. Робіть перерви
Один з мінусів домашнього офісу - при всіх можливих відволікаючих факторах, вдома немає можливості відволіктися на кілька хвилин і перепочити. В офісі ви це можете зробити, поки йдете до кулера з водою, або, наприклад, за чашкою кави. Намагайтеся все ж робити невеликі перерви - виходьте подихати на балкон, погуляйте з собакою, зробіть півгодинну пробіжку.
 
3. Дотримуйтесь розкладу
Той, хто працює з дому, сам собі начальник, тому дуже легко піддатися спокусі і закінчити роботу на пару годин раніше, або на пару годин пізніше, або розтягнути обід. Заведіть собі чіткий розклад і намагайтеся його дотримуватися.
 
4. Створіть собі домашній офіс
Постарайтеся виділити собі куточок в квартирі під робоче місце. Там не повинно бути телевізора, домашніх речей, дитячих іграшок і, найголовніше, ліжка. Розмежуйте місце, де ви спите і відпочиваєте, і зону, де ви працюєте. Якщо у вас невелика квартира - придбайте ширму і відгороджується нею ваш стіл на час робочого дня. Так ваші домашні будуть розуміти, що в даний момент вас краще не турбувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 22.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1735

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: