Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра / 4 ознаки, що ти ненавидиш свою роботу

4 ознаки, що ти ненавидиш свою роботу

Займатися тією справою, яку ви терпіти не можете, і з людьми, які вам неприємні, не просто шкідливо для самооцінки і гаманця - це вбивчо для здоров'я!

61358_0.jpg (130.09 Kb)
Ваш емоційний стан нестабільний
Ви постійно впадаєте в крайнощі: то смієтеся кожним, навіть не смішним жартом, то ображаєтеся на порожньому місці, то ридаєте без причини. Якщо ви дасте собі простежити, що є причиною таких перепадів, можливо, ви зрозумієте, що винна робота.

У вас проблеми зі сном
Навіть якщо ви не працюєте в нічний час і можете лягати вчасно, вас можуть мучити кошмари. Внаслідок постійного стресу якість вашого сну залишає бажати кращого: то ви ніяк не заснете увечері, то не можете встати, коли належить. Вас завжди супроводжує сонливість, через яку ви ще більше незадоволені роботою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 поради для ефективної роботи вдома

Ви незадоволені своїм матеріальним становищем
Якщо ви працюєте за покликанням, але розмір зарплати скромний, ви навряд чи будете скаржитися навколишнім на безгрошів'я. А ось якщо ви маєте звичку направо і наліво розповідати про те, як мало заробляєте, можете не сумніватися: проблема не стільки в достатку, скільки в ненависній роботі.

Вас дратують колеги і начальство
40 годин в тиждень існувати поруч з людьми, які вам не подобаються або яких ви боїтеся - випробування не для людей зі слабкими нервами! Відносини на роботі можуть бути настільки токсичними, що ви ризикуєте навіть захворіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 23.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1715

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: