Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра / 5 правил швидкої кар'єри, які давно не працюють

5 правил швидкої кар'єри, які давно не працюють

Якщо ти хочеш досягти вражаючого кар'єрного успіху - запам'ятай ці правила, які насправді не працюють.

office-worker-girl.jpg (32.34 Kb)
1. Ризик - благородна справа
Звичайно, здорово бути рішучою і безстрашною, але це зовсім не означає, що ти повинна постійно ходити по лезу бритви і ризикувати своєю кар'єрою. Експериментувати з новими ідеями корисно, але не бери на себе занадто багато.

2. Довіряй своїй інтуїції
Інтуїція не приходить з нізвідки. Це несвідомо виявлені закономірності з нашого досвіду. Проте, світ знаходиться в постійному русі, тому вчорашні відчуття не можуть бути актуальними і сьогодні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як працювати швидко і продуктивно?

3. Не відкладай на завтра те, що можеш зробити сьогодні
Несподівані ідеї та креативні рішення виходять при використанні імпровізації. Звичайно, не варто відкладати все на останній момент, але цілеспрямовані перерви в роботі будуть неймовірно корисні.

4. Начальник - твій найкращий друг
На жаль, ми схильні прикрашати дійсність, тому часто приймаємо добре ставлення керівника за необгрунтовану симпатію. Крім того, не забувай про мотиви вчинків начальника. Він може піклуватися про тебе як про співробітника, може піклуватися про компанію, а може і зовсім піклуватися тільки про себе. І має на це повне право.

5. Вибери щось одне і роби це добре
Якщо ти хочеш зробити вражаючу кар'єру, тобі потрібно навчитися виконувати багато різної роботи. Наприклад, у винахідника Томаса Едісона було 1093 патенти, причому з найрізноманітніших областей. Спробуй збільшити кількість ідей, над якими ти працюєш, і змирися, що деякі з них приречені на провал. Зате це дасть тобі безцінний досвід, який стане в нагоді в подальшому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 25.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1521

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: