Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра / 5 речей у офісі, які всіх дратують

5 речей у офісі, які всіх дратують

Щоб не дратувати оточуючих та дати гідну відповідь тим, хто постійно дратує - читай наші поради!

009kmmn.jpg (275.22 Kb)
Голосна розмова
У будь-якому колективі завжди знайдуться базіки, яких хлібом не годуй - дай язиком почухати і потеревенити про будь-які нісенітниці. Вони можуть нескінченно обговорювати дітей, чоловіків, дружин, ремонт, відпочинок, політику, здоров'я, що раніше трава була зеленішою, а цукор солодший - список нескінченний. Якщо набридло з ранку до вечора сидіти в навушниках, єдиний спосіб боротися зі шкідливою звичкою - зупиняти балакунів кожен раз, коли намічається чергова дискусія.

Запахи
За силою негативних емоцій офісних працівників, одна з головних претензій - це різкі і неприємні запахи. Сюди можна віднести як сморід, що з'являється внаслідок зневаги до антиперспірантів, так і явний перебір з парфумерією. В принципі, можна не говорити безпосередньо людям про це, досить натякнути - зазвичай все стає зрозумілим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як перестати ненавидіти шефа?

Порушення особистого простору
Чомусь далеко не всі знають елементарних правил дотримання приватного простору в робочому приміщенні. Такі, як, наприклад, якщо ви проходите мимо чийогось столу, постарайтеся не затримуватися. Ставати за спиною у людини, розмовляючи з кимось і, тим більше, витріщатися в монітор - це просто непристойно. Єдиний спосіб захистити свої кордони - це досить чітко позначити їх оточуючим, перерахувавши все вищезгадане. Ну і поставити поруч з собою стілець, якщо до вас часто "заходять".

Шум
Биття пальцями по столу, шурхіт, клацання ручками, стукання ногою по підлозі або тривале розмішування чаю - все це може докучати не менш, ніж дрелювання стін в сусідньому офісі. Спробуйте популярно пояснити колегам, що їх "нервові" звички заважають зосередитися на чомусь важливому.

Мобільні телефони
Занадто гучний дзвінок телефону - це окремий пункт серед звукових подразників. Напевно у кожного є колега з "оригінальною" веселенькою мелодією. Погодьтеся, згадуючи про цю людину, ви тут же згадуєте і цю мелодію теж. Що стосується розмов по телефону, намагайтеся самі не кричати в трубку. Оптимально, якщо для розмов по особистих справах тривалістю більше однієї хвилини в вашому офісі буде прийнято правило виходити в коридор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 29.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2194

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: