Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра / 6 ознак, що вам пора звільнитись

6 ознак, що вам пора звільнитись

Кілька вірних ознак, що пора шукати щось краще.

23242gbhtd.jpg (156.04 Kb)
Є місця і кращі!
Нам завжди здається, що на іншому березі і трава зеленіша, і яблука солодші. Іноді таке уявлення є хибним і служить виправданням власної ліні або невмілості. Однак якщо об'єктивна реальність така, що тут, в тій компанії, де ви працюєте, дійсно все набагато гірше, ніж в інших, то, мабуть, варто подумати про звільнення.

Ви робите багато роботи за маленькі гроші
Коли керівництво навантажує вас додатковим навантаженням за ті ж гроші (досить скромні), ви мимоволі думаєте про звільнення. І це правильно: якщо ви не будете цінувати власні час, кваліфікацію і зусилля по достоїнству, навколишні будуть вести себе точно так само.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як іноземні мови допоможуть тобі стати успішною?

Ваша робота буквально вбиває вас
Постійні головні болі, безсоння, проблеми зі спиною або високим тиском ... Якщо причина всіх цих бід - в умовах вашої праці, то вам обов'язково слід поміняти роботу. Навіть якщо вам платять великі гроші. Адже за гроші здоров'я не купиш, можна купити тільки ліки.

Ви починаєте власний бізнес
Ви так давно мріяли про свободу і нарешті дозріли до того, щоб відкрити власну справу? Це дуже гідний привід для того, щоб звільнитися. Можливо, вас зупиняє та думка, що ваш бізнес поки не розкручений і не приносить ніяких грошей? Однак якщо ви не звільнитеся і будете розриватися між роботою і бізнесом, ви ніколи не зробите свою справу процвітаючою.

Вас не цінують
На роботі до вас ставляться в кращому випадку байдуже? Ігнорують вашу думку, не цінують ваших зусиль і вкладу в загальну справу? Це вагома причина для звільнення, адже працюючи в такій обстановці, ви ризикуєте розгубити залишки самоповаги і обзавестися комплексами.
 
Ваша компанія на порозі краху
Є кілька явних ознак того, що ваша компанія ось-ось збанкрутує. Якщо ви помітили їх, постарайтеся звільнитися при першій можливості. Адже коли крах відбудеться, ваші колишні колеги складуть вам конкуренцію на ринку праці, і знайти нову роботу вам буде важче.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 29.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1484

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: