Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра / 5 причин звільнитись, якщо у вас немає іншої вакансії

5 причин звільнитись, якщо у вас немає іншої вакансії

Варто знати, коли потрібно зупинитись та не силувати себе!

3o8ijerfingjo.jpg (156.16 Kb)
Ви не відчуваєте себе в безпеці
Ваша безпека понад усе. Якщо ви не відчуваєте себе в безпеці на роботі, вам краще кинути її, навіть якщо ваші фінансові справи не в кращому становищі. Деякі робочі місця можуть бути справжніми місцями підвищеної небезпеки - як неблагополучні райони міста, зони радіоактивного зараження і бойових дій.
 
Робота підриває ваше здоров'я
Запам'ятайте: ваше здоров'я завжди важливіше. Слово "стабільність", таке улюблене багатьма, діє як повільна отрута. Ми стаємо пасивними, неготовими до дії - навіть тоді, коли попереднє життя приносить тільки страждання. Робота вбиває вас - фізично або в будь-якому іншому сенсі? Тоді вам варто кинути її якомога раніше, поки у вас ще залишилися сили.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як наблизитись до успіху?

Ви відчуваєте невпевненість в собі
Ненависть до роботи з часом може стати настільки сильною, що в пошуках порятунку ви будете готові схопитися за будь-яку соломинку. Це може бути нескладна "халтурка", робота під крилом у знайомого, яка приносить небагато грошей і дає вирватися з пекла колишнього життя. Але часто такі перепочинки затягуються, і ваша рішучість шукати роботу мрії непомітно зникає.

Вам потрібен перепочинок
Якщо вам важко працювати та ви постійно втомлені та розбиті - варто зробити короткочасну перерву і задуматись над пошуком нової роботи. Адже зовсім скоро на такій роботі ви перетворитесь у зомбі, який не бачить нічого, окрім тої ж таки роботи.
 
У вас немає часу на себе
Якщо, повертаючись з роботи, ви відчуваєте себе абсолютно розбитою і вичавленою, як лимон, ви будете просто не в змозі шукати нову роботу. Все може закінчитися тим, що на новій роботі ви точно так само не будете задоволені. Слухайте своє тіло - воно вас не обдурить. Якщо вам потрібно спочатку кинути роботу, просто щоб поглянути на себе в дзеркало і зрозуміти, хто ви і чого хочете, - зробіть це одразу ж!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 19.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1677

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: