Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра / 5 важливих якостей для карколомної кар'єри

5 важливих якостей для карколомної кар'єри

У ваших планах на майбутнє - отримання високої посади? Тоді починайте розвивати ці якості в собі вже зараз!

o9iuytrfghjk.jpg (162.72 Kb)
Цікавість
Для того щоб в потрібний момент виступити з діловою пропозицією або висунути свою кандидатуру на підвищення у відповідний час, треба володіти якомога більшим обсягом інформації - ні, не про свої обов'язки, а ... про внутрішню кухню компанії. Хто збирається звільнятися? У яких стосунках між собою начальники різних відділів? Коли найкраще розмовляти з шефом, і яким тоном?

Уміння говорити
Навіть якщо ваша посада не передбачає наявності навичок проведення презентації, потрудіться їх придбати. Тому що вміння викладати власні думки чітко, логічно і зв'язно підвищує ваші шанси на успіх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим погрожує тривала відпустка?

Лінь
Здавалося б - зовсім несимпатична якість, особливо в стінах офісу. Але факт залишається фактом: трудоголіків цінують, на них моляться начальники і колеги, але ... їх рідко просувають по кар'єрі. А ось людина, здатна передоручити частину своїх обов'язків тому, хто впорається з ними на відмінно, має шанси на успіх!

Позитивне мислення
Коли перед вами виникає проблема, ви не починаєте пошук винних, а відразу ж зосереджуєтесь на питанні: "Що робити?" Вітаємо: ви можете стати начальником! Людина, націлений на вирішення проблеми, а не на те, щоб покарати винних у її виникненні, здатна стати непоганим керівником.

Самовпевненість
Дивно, але це так: саме відсутність сумнівів в собі допомагає людям крокувати по кар'єрних сходах семимильними кроками!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 02.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1688

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: