Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра / 4 помилки, які ти робиш на початку робочого дня

4 помилки, які ти робиш на початку робочого дня

Розбираємося, чого не треба робити вранці, щоб бути продуктивною протягом всього дня.

456nnegnpogn.jpg (1.03 Mb)
Зберігати мовчання
Похапцем хапатися за роботу, ігноруючи присутніх, - погана стратегія, яка не дасть вам ніяких бонусів. Набагато продуктивніше витратити дорогоцінний час, щоб привітати колег. Окрім дотримання правил етикету, це допоможе налаштуватися з ними на одну хвилю, особливо якщо ви прийшли в офіс пізніше інших.

Пити каву до 9:30
Ранкова кава - справа свята, і в цій офісній звичці немає нічого поганого, якщо ваш робочий день починається о 10 ранку. Останні дослідження впливу кави на людський організм вказують на те, що найкращий час для того, щоб попити кави, настає після 9:30. Але не раніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 важливих якостей для карколомної кар'єри

Відповідати на кожен EMAIL
Не встигли сісти в крісло і включити комп'ютер, як тут же кидаєтеся розбирати все, що звалилося на "Вхідні" за ніч? А ось і даремно.
Буде набагато краще, якщо ви витратите перші 10 хвилин свого робочого дня на швидке "сканування" і оцінку вхідної кореспонденції на предмет її важливості.

Хапаємося за роботу без чіткого плану дій
Не плануєте скрупульозно свою щоденну роботу через те, що вам здається, що там нічого планувати, або тому, що ви впевнені в своєму почутті часу. Швидше за все, ви втрачаєте час даремно, перескакуючи з однієї справи на іншу і в результаті не встигаючи вирішити самі пріоритетні завдання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 06.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2115

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: