Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра / 4 золоті правила, які полегшать ваше ставлення до роботи

4 золоті правила, які полегшать ваше ставлення до роботи

Ось що варто пам'ятати, щоб робота давалась трішечки легше.

der4r43t5345.jpg (173.64 Kb)
Ви нікому нічого не винні
Крім, звичайно, того, що прописано у вашій посадової інструкції. Багато начальників безсовісно експлуатують почуття відповідальності своїх працівників або їх страх втратити теплого місця і навантажують своїх підлеглих масою обов'язків, які ті не повинні виконувати. Скажімо, крім своєї роботи, ви виконуєте ще й навантаження вашої колеги, що пішла в декрет (звичайно, абсолютно безкоштовно). Або за покликом шефа біжите в офіс в свою відпустку, або сидіти в ньому до глибокої ночі ... Ви дійсно думаєте, що, пішовши з роботи вчасно, ви завинили перед начальством?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як соцмережі впливають на кар'єру?

Ви ходите за грошима, а не за задоволенням
Звичайно, здорово, коли робота є покликанням, а колектив настільки приємний, що вам по вечорах не хочеться розлучатися з колегами. Але запам'ятайте одну просту річ: робота - це, перш за все, те місце, яке вас годує. Вам не подобається писати звіти або спілкуватися з клієнтами, і ви при першій-ліпшій можливості скидаєте на колег ці справи? Підрахуйте, скільки вам платять за годину, в півгодини. Приступаючи до нелюбимої справі, тримайте ці цифри в голові: ви згодні відмовитися від цієї суми? Якщо ні - вперед, до верстата!

Не бійтеся начальства
Якби в момент розмови з шефом ви могли б подивитися на себе з боку, ви побачили б маленьку перелякану дівчинку, яка потрапила в лапи до монстра? Несвідомий страх перед начальством притаманний багатьом працівникам, а адже саме він заважає вашій кар'єрі, створює труднощі з відстоюванням своїх прав і паралізує вашу роботу. Постарайтеся подивитися на шефа як на звичайну людину, зі своїми комплексами, страхами, недоліками і перевагами.
 
Перестаньте картати себе за помилки
У той момент, коли ви розумієте, що зробили щось не так, вас охоплює паніка? У вас починають тремтіти руки, ви з жахом чекаєте прочухана від начальства, уявляєте собі, як вас з ганьбою виганятимуть з роботи, як ви, злиденна і нікому не потрібна, будете копирсатися в смітниках у пошуках їжі ... Словом, у вашій уяві вже настав локальний апокаліпсис. А що сталося насправді? Так, ви злегка промахнулися. Так, можливо, ваша компанія через це запрацює трохи менше грошей. Так, ймовірно, доведеться давати пояснення шефу (який, до речі, вас не з'їсть і навіть не вкусить). Подумайте: через рік або п'ять років ви згадаєте про те дрібному казус, який трапився сьогодні? Скоріш за все ні.

Джерело: goodhouse.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 08.08.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1724

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: