Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра / 3 поради для шаленого успіху

3 поради для шаленого успіху

Кілька порад для безперечного успіху!

dewdwedr23r4234r5t.jpg (1.68 Kb)
Три кроки
Привчіть себе щодня робити три, нехай навіть зовсім крихітних кроки до досягнення мети. Вставши вранці з ліжка, питай себе: "Які три справи я можу виконати сьогодні, щоб наблизити свою мрію?".

Я так хочу!
Спробуй протягом доби все, що з тобою відбувається, сприймати так, як ніби саме цього ти і хотіла. Відлетів каблук? Чи не додзвонилася коханому? Пішов снігопад? Скажи собі: "Так, побачення зірвалося ... І саме цього я і хочу!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як стати креативною особистістю?

Про користь позитивного мислення
Переконання в тому, що у тебе все вийде, - вже половина успіху! Настрой себе на те, що успіх тобі гарантований. Сформулюй позитивну аформацію, наприклад: "З кожним днем я заробляю все більше і більше і з задоволенням витрачаю гроші на себе і близьких". Важливо, щоб фраза звучала в теперішньому часі і не містила частинки "не". Фраза впливає на нашу підсвідомість, підсвідомість поступово змінить звичне мислення, і ти зможеш легше залучати до себе гроші. Якщо ти віриш у прикмети, це можна використовувати для створення власного позитивного настрою: домовся сама з собою, що всі прикмети віщують тобі тільки хороше!

Джерело: edinstvennaya.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 05.09.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1865

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: