Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра, Сім’я і відносини / 5 правил службового роману

5 правил службового роману

HR-фахівці не радять заводити романів на роботі, але серцю не накажеш! Від службової інтрижки не застрахований ніхто. Наші поради допоможуть тобі бути у всеозброєнні, якщо любов раптом наздожене тебе прямо на робочому місці.

officeromance-1.jpg (27.36 Kb)
Розмір має значення

Йдеться про розмір компанії, в якій ти працюєш. Якщо число співробітників перевалює за сотню - приховати роман зі співробітником буде простіше. У маленькому офісі, як в маленькому місті, пліток не уникнути.

По горизонталі

Якщо стосунки з хлопцем із сусіднього відділу в гіршому випадку тягнуть за собою хвилю пліток, роман з начальником може серйозно нашкодити твоїй кар'єрі. Так само, як і інтрижка з підлеглим. У західних компаніях невдалі love story на роботі нерідко закінчуються судновим позовом з боку скривдженого коханця. У наших широтах справа навряд чи дійде до суду, але цілком може обернутися звільненням.

Рот на замку

Зважилася на службовий роман - тримай рот на замку. Навіть якщо співробітниця, якій ти мрієш розповісти про новий роман - твоя найкраща подруга, не поспішай повідомляти радісну новину за допомогою робочої пошти або ICQ. В крайньому випадку, ви зможете обговорити цю тему поза офісом. Але краще не говорити про роман нікому.

Заборонено законом

Простудіюй звіт правил своєї компанії, перечитай трудову угоду з роботодавцем. У деяких організаціях службові романи заборонені за статутом. Якщо твоє місце роботи входить в їх число - будь готова до неприємностей.

Все серйозно!

За підрахунками соціологів, тільки 5% службових романів закінчуються весіллям. Якщо ви з партнером відносите себе до щасливої меншості, задумайтеся про зміну роботи. Спільний побут 24 години на добу - і в офісі, і на роботі - серйозне випробування навіть для найміцніших стосунків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брютенки заробляють більше, ніж блондинки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 06.02.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1682

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: