Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра, Шукаємо роботу / 5 ознак того, що ти пройшла співбесіду

5 ознак того, що ти пройшла співбесіду

Не хочеш нудитися в болісному очікуванні дзвінка від роботодавця? Зверни увагу на декілька важливих деталей, щоб ще під час співбесіди зрозуміти, що ти його пройшла.

a_59.jpg (24.05 Kb)
Роботодавець виявляє до тебе інтерес. Якщо твій співрозмовник киває головою на знак згоди, не перебиває, ставить багато питань і зацікавлено слухає твою розповідь про себе - це хороший знак!

Співбесіда перетворюється на діалог. Якщо ваша зустріч скоріше схожа на дружню бесіду і обмін інформацією, ніж на напружений монолог кожної зі сторін - ти на шляху до успіху.

Роботодавець позитивно оцінює тебе. Тут все просто: почувши від роботодавця підбадьорюючі "добре" або "відмінно", сміливо продовжуй свою розповідь.

Тебе познайомили з іншими співробітниками компанії. Якщо під час або після співбесіди представили з кимось з потенційних колег, ти - головний кандидат на посаду.

Співбесіда тривала більше 40 хвилин. Як правило, роботодавець формує свою думку про тебе вже в перші хвилини знайомства, а потім оцінює тебе більш прискіпливо. Якщо співбесіда затягнулася, значить, ти викликала явний інтерес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим більша вага, тим менша зарплата

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 11.02.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2026

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 1
Лариса 13.05.2015 - 12:01
Очень интересная статья. У меня недавно была похожая ситуация ждала ответ от работодателя. А сейчас понимаю что все было напрасно поскольку много факторов описаны уже в этой статье.
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: