Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Косметика, Макіяж / 6 незвичних способів використати рум'яна

6 незвичних способів використати рум'яна

Практично у кожній косметичці знайдуться рум'яна, які можна викорисовувати не тільки для нанесення в області скул, але й длія макіяжу губ, очей та навіть нігтів.

rdt5.jpg (6.07 Kb)
1. Рум'яна можна використовувати як тіні. Щоб зробити погляд виразнішим, нанеси їх спеціальним пензликом, вимальовуючи складку повіки.

2. Для створення ефекту природного рум'янцю нанеси засіб на щоки. Користуйся пензлем для рум'ян і не забудь посміхнутися, щоб виділити потрібні зони.

tf3mlmssdvk.jpg (29.55 Kb)

3. Щоб зробити обличчя більш скульптурним, використовуй рум'яна замість бронзонату. Нанеси їх на верхню частину скул і скроні, доповнивши образ тінями для повік схожого відтінку.

4. Пудрові рум'яна стануть гарною альтернативою губного бальзаму. Змішай їх з краплею крему для обличчя і пальцем нанеси на губи.

5. Також можеш перетворити рум'яна в кольоровий бальзам, змішавши їх з прозорим блиском. Нанось засіб на губи мініатюрним пензлем або ватною паличкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лимонний пілінг від розтяжок

6. Якщо немає під рукою потрібного відтінку лаку, це не проблема! Домогтися потрібного відтінку легко: на чистій поверхні змішай трохи рум'ян необхідного кольору з будь-яким лаком. Наносити такий лас слід звичайним пензлем для лаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:15, 05.07.2015
Автор: Yulia
Переглядів: 2471

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: