Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Косметика, Макіяж / 6 експрес-рішень найбільш набридливих б'юті-проблем

6 експрес-рішень найбільш набридливих б'юті-проблем

Лущиться шкіра, "передозування" рум'ян або тонального крему, помада, яка з'їдається швидше, ніж ти встигнеш її нанести - ми знаємо, як усунути ці неприємності.

1427096734_d0abbafae30f4cd8a1b5bc1016840c4c.jpg (24.44 Kb)
Проблема: лущиться шкіра
Якщо ти хоч раз пробувала нанести тон поверх сухої шкіри, то прекрасно розумієш, який це пекельний досвід. Замість того, щоб відмовляти від цієї затії в принципі, скористайся секретів візажистів з Тижнів мод. Вони беруть жирний крем і наносять його тонким шаром на проблемні ділянки, після чого проходяться по ним тональної основою. Важливо не терти шкіру і відмовитися від спонжів на цей час, інакше тільки сильніше підкреслиш наявні дефекти.

Проблема: Тональна основа лягла плямами або смугами
О, цей незграбний момент, коли розумієш, що схоже на зебру тільки в офісі або, того гірше, на вечірці. На щастя, виправити цей б'юті-промах досить легко. Розпороши на спонж для тону трохи термальної води або тоніка (важливо, щоб у засобі не було спирту), потім легенько пройдися ним по обличчю, щоб розтушувати нерівності і надати тону природний вигляд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ-14 секретних прийомів професійних стилістів

Проблема: Занадто багато тонального крему
Ось з цією проблемою точно стикалися всі ми. Зазвичай, у такій ситуації, найпростішим виходом здається все змити і почати спочатку, але що, якщо є варіант простіше? Візьми паперову серветку і прикладіть її до обличчя, після чого візьми пухнасту кисть, якою зазвичай наносиш рум'яна і бронзер. Притримуючи серветку, пройдися пензлем по обличчю круговими рухами, після чого повтори те ж саме з іншою половиною обличчя.

Проблема: надто багато рум'ян або бронзуючої пудри
Варто трошки перестаратися і вуаля, - ти схожа на матрьошку, щоб швидко й акуратно прибрати надлишки, візьми спонж або губку і, без сильного натиску, акуратно промокни їм потрібні області.

Проблема: білі сліди від пудри
В халепу з пудрою потрапляли і багато селебріті: Ніколь Кідман, Анджеліна Джолі, а а днями ще й Тейлор Свіфт. Щоб усунути білі сліди на обличчі, професійні візажисти виходять з положення таким чином: беруть чисту кисть і ретельно проходяться нею по обличчю клієнта, змахуючи надлишки. Потім вони розпилюють на шкіру трохи зволожуючої димки або термальної води - вона стає природною і набуває сексуальне, ледь вловиме світіння.

Проблема: помада лягає нерівно, підкреслюючи тріщинки і сухість губ
Відповідь проста: зніми помаду маслом або молочком для демакіжа, після чого нанеси на губи спеціальний скраб. Якщо такого немає, можна зробити його будинку, а ще краще, заміни звичайним зацукрованим медом. Потримай його на губах хвилин п'ять, після чого легенько помасажуй подушечками пальців і змий теплою водою. Останній крок - загоюючий бальзам або дитячий крем, нанесений на уста щедрим шаром. Зроби це на ніч, а до ранку ситуація значно покращиться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:00, 12.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1857

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: