Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / Косметика / 10 ефективних порад, аби лак на нігтях тримався довше

10 ефективних порад, аби лак на нігтях тримався довше

Ви тільки нафарбували нігті, а на наступний день лак вже почав тріскати і так постійно? Досить це терпіти! МіЛеді розповість свої секрети аби ваш лак тримався на нігтях якомога довше!

hkuubtst46q.jpg (22.9 Kb)
Лак на нігтях буде триматися довше, якщо ...

1. Для того, щоб лак довше тримався на нігтях, необхідно наносити на них базовий лак, а потім, після основного фарбування, захисний лак. Захисним лаком потрібно фарбувати нігті кожен день - тоді він буде триматися набагато довше.

2. Занадто товстий шар лаку погано висихає і легко відшаровується. Нафарбуй нігті одним шаром і дай лаку повністю висохнути. Тільки після цього нанеси другий шар. Існує безліч лаків, які не вимагають повторного нанесення. У такому випадку спробуй одним шаром нанести рівно стільки лаку, скільки необхідно для потрібного кольору.

3. Третій шар лаку - ідеальний спосіб швидко зіпсувати свій манікюр.

4. Наноси лак трьома різними рухами пензлика: з середини догори, і донизу, і по одному мазку на кожну сторону.

5. Лак твердне протягом пари хвилин, але повністю він висихає за 12:00. Якщо ти нафарбувала нігті, не слід робити якусь роботу по дому і мити посуд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ-3 рецепти, щоб прибрати мішки під очима в домашніх умовах

6. Якщо фарбуеш нігті ввечері за пару годин до сну, то, коли підеш спати, нанеси на нігті масло для нігтів, щоб на твоїх нігтях не залишалися відбитки ковдри або простирадла. Те ж саме можна робити і з педикюром, щоб на нігтях не залишалися сліди від колготок або панчох.

7. Перед тим, як пофарбувати нігті, переконайся, що вони чисті: без залишків олії та нігтьової пилу. Найкраще перед манікюром очистити нігті за допомогою спеціальних засобів або рідини для видалення лаку.

8. Якщо твої нігті тонкі і м'які, то лак буде відшаровуватися з ще більшою ймовірністю. Причина дуже проста. Ніготь гнеться, а лак ні.

9. Лак тримається краще на гладких нігтях. Спробуй легкими рухами згладити поверхню нігтів спеціальним полірувальним приладом. Чи не запилюй частіше, ніж раз на місяць, так як нігті від цього стають тонші і м'якші.

10. Щоб лак служив довше, тримай його в темному і прохолодному приміщенні. Перед використання не струшувати пляшку з лаком, так як лак змішується з повітрям. Замість цього покрути пляшечку між долонями. Після нанесення лаку, протри горлечко пляшки серветкою і рідиною для видалення лаку. Тільки тоді можна з упевненістю закрити пляшечку, і лак може прослужити до 2-х років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

20:40, 14.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 7773

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 2
sergeyigorev 15.10.2019 - 21:29
Hello google
jeffersonhenry88 10.11.2019 - 12:49
Hello google
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: