Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / Косметика / 5 речей, які ти повинна знати про домашній пілінг

5 речей, які ти повинна знати про домашній пілінг

Хочеш позбутися прищів - використовуй пілінг! Хочеш свіжий колір обличчя - використовуй пілінг! Хочеш шкіру без зморшок - використовуй пілінг! Все так, але, перш ніж його використовувати, дізнайся про нього трохи краще.

8b5f6d59b1473eb03ac29941565b7e17_cropped_630x350.jpg (14.54 Kb)
1. Будь-який пілінг - хімічний
Чомусь багато хто вважає, що хімічний пілінг роблять в салонах, а засоби для домашнього догляду - це зовсім інша справа. Це не так! Усі домашні засоби поділяються на дві категорії: для механічного та для хімічного видалення ороговілого шару клітин шкіри. Засоби фізично зіскрібають ороговілі клітини. У пілінгах містяться кислоти або ензими, які за допомогою хімічної реакції руйнують зв'язки між омертвілими клітинами, вивільняючи молоді шари шкіри.

2. Вибір пілінгу залежить від твого типу шкіри
Більшість пілінгів засновані на альфа- або бета-гідроксікілотах. Пілінги на основі AHA ідеальні для сухої, тонкої шкіри, яка потребує дбайливого відношення і зволоження. Пілінги на основі BHA (саліцилова кислота зустрічається частіше інших) косметологи рекомендують для змішаної і жирної шкіри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ-7 зіркових лайфхаків для розкішного волосся

3. Важлива інтенсивність пілінгу
Головне - не перестаратися! Навіть домашній пілінг, який продається без рецепта і простий у використанні, може зіпсувати тобі шкіру. Ніколи, ні при яких обставинах не розтирай шкіру грубими інтенсивними рухами, не тримай склад на обличчі довше, ніж вказано в інструкції, і не скорочуй інтервали між процедурами. Домашній пілінг можна використовувати раз на тиждень, не частіше!

4. Дотримуйся техніку безпеки
Перед пілінгом обов'язково видали макіяж і ретельно вмийся, щоб повністю знежирити шкіру. Найкраще після вмивання додатково протри шкіру тоніком або лосьйоном. Ніколи не наноси пілінг на шкіру навколо очей!

5. Доведи справу до кінця
Переконайся, що твій зволожуючий засіб не містить ретинолу, інакше ти ризикуєш отримати гіперпігментацію. У кожному разі 2-3 дні після пілінгу використовуй денний або тональний крем з SPF не нижче 15 в осінньо-зимовий, і не нижче SPF 30 у весняно-літній час. Безпосередньо після того, як ти змила пілінг, нанеси на шкіру масло: шкіра буде більш гладкою, миттєво заспокоїться, і ти уникнеш почервонінь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

17:00, 17.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1334

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: