Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Косметика, Догляд за волоссям, Макіяж / 12 бьюті-порад, які давно застаріли

12 бьюті-порад, які давно застаріли

Сьогодні МіЛеді розвінчує найпопулярніші бьюті-міфи і повідомляє, що все це - нісенітниця!

d61a59ecbb45b932dff32a8a69ddeebc_cropped_630x350.jpg (22.31 Kb)


Спати, не змив макіяж, - злочин
Якщо кожен день користуватися театральним гримом, а не сучасними засобами ... тоді так. Але якщо після вечірки ти впала спати, залишивши на шкірі якісний тональний крем, а на віях - хорошу туш, з твоєю шкірою та очима не відбудеться зовсім нічого поганого.

Щоб волосся було красивим, їх треба частіше розчісувати
Тільки якщо вони у тебе абсолютно прямі. Хвилясте або кучеряве волосся ти так тільки ушкодиш! І наелектризуєш, до речі. Розчесала вранці гребінцем з широкими зубцями або м'якою щіткою - і залиш волосся в спокої.

Макіяж краще наносити за допомогою кистей
Цей міф успішно підтримує той факт, що саме кистями працюють професійні візажисти. Але ми забуваємо, що їхнє завдання - зробити обличчя моделі красивим для фотографування чи подіуму. У житті набагато краще наносити макіяж пальцями: і шар вийде тонше, і розподіл буде більш рівним.

Укладання буде триматися тільки на чистому волоссі
Не порахуйте нас бруднулями, але коси, джгути, різноманітні плетіння, пучки і текстурні стрижки ідеально укладаються якраз на другу добу після миття. Мова, звичайно, не про ту ситуацію, коли волосся і шкіра голови жирне, і голова дійсно виглядає брудною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ-5 ефективний ванночок для нігтів

Волосся треба мити шампунем
Помилка тут у слові "треба". Його краще замінити на слово "можна". Тому що і без шампуню волосся прекрасно очищаються, скажімо, якщо просто промити його теплою водою і скористатися кондиціонером або обполоснути яблучним оцтом.

Волосся потрібно мити щодня
Максимум - через день. Насправді це запускає порочне коло: чим частіше миєш, тим більше шкірного сала виділяється, тим швидше брудниться волосся, тим частіше ти їх миєш ... Так, перетерпіти важко. Але якщо ти вирішиш і не станеш мити голову шампунем тиждень, а потім ще один, ти здивуєшся, наскільки менше стало бруднитися волосся. Якщо наважишся - напиши нам, ми таких героїнь ще не зустрічали.

Щоб волосся було здоровими, його треба підстригати раз на три місяці
Жоден опитаний нами стиліст по волоссю не підтвердив цю інформацію. Стригти волосся потрібно з трьох причин: кінчики посіклися, волосся стало занадто довгими або стрижка втратила форму. Ніякої "оздоровчої" стрижки не існує.

При жирній шкірі не можна користуватися оліями
Вже скільки разів твердили світу, що рослинні олії очищають, пом'якшують і зменшують запалення, але міф живучий. Користуйся на здоров'я, якщо подобається!

Не можна давити прищі
Брудними руками, а потім відразу замазувати тональником, і правда, не варто. Але якщо ти вмилася, акуратно позбулася гада і завдала поверх знезаражувальний засіб, проблема зникне набагато швидше, ніж якщо слідувати природному ходу подій.

Потрібно знайти свій крем від зморшок
Балувати себе добре і правильно, але реально від перших зморшок тобі допоможе крем з ретинолом. Будь-який крем з ретинолом.

Консилер повинен бути на тон світліше шкіри
Ні, якщо ти не робиш контурування або стробінг. Консилер повинен бути максимально близький по тону до твоєї шкіри, тільки тоді він буде непомітним.

У спортзал з макіяжем ходять тільки дурні дівчата
Це про чужу думку турбуються дурні дівчата. Якщо тобі комфортно займатися з нафарбованими віями і блиском на губах - так і на здоров'я. Єдина порада - тональний засіб все ж краще змивати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:50, 19.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1634

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: