Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Косметика, Зачіски, Макіяж / 5 аспектів ідеального весільного образу цього сезону

5 аспектів ідеального весільного образу цього сезону

Ти хочеш бути найкрасивішою нареченою з усіх можливих? Проте я не зіпсувати свій ідеальних образ? Про це та багато іншого розповість МіЛеді!

13461ffab0130d0309bef223a83255c3.jpg (21.08 Kb)


Макіяж очей
Щоб не відволікати гостей від сукні нареченої, візажисти пропонують у цьому сезоні робити максимально нейтральний макіяж. А, щоб він виглядав ненудно, фахівці говорять про золоті і срібні тони у весільному макіяжі очей. Варіантів насправді може бути безліч: від переходу світлого золота (срібла) в темний - до сильного акценту і виражених стрілок. Вії для весільного макіяжу найкраще використовувати штучні, щоб додати погляду максимальну виразність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Чому не варто сідати на дієту перед весіллям?

Вилиці
Для весільного макіяжу допускається (і навіть вітається) використання різних мерехтливих засобів. Це може бути, як бронзатор, так і хайлайтер. Чітких правил немає: можна робити корекцію обличчя за класичною схемою, можна використовувати тільки бронзер, а можна скористатися модною схемою коригування обличчя під назвою стробінг.

Губи
Макіяж губ в цьому сезоні радять створювати за допомогою теплих рожевих відтінків. Головне, щоб в образі не було чіткого контуру губ, колір був м'який і не звертав на себе увагу.
Якщо ти не любиш блиск для губ, використовуй помаду. Головне, щоб вона була приглушена за кольором і матова за текстурою. Для кращого нанесення засобів для губ не забудь в холодну частину року використовувати в якості основи бальзам для губ.

Зачіска
Чим простіша зачіска у нареченої - тим краще. Вся справа в тому, що за задумом стилістів, основний акцент в образі нареченої в цьому сезоні повинен бути на сукні. Тому зачіска, як і макіяж, повинна бути простою: це можуть бути злегка недбалі локони, або просто розпущене волосся. А може бути один з варіантів низького пучка.
Головне, ніякої старанності і враження, ніби ти щойно вийшла з салону: волосся повинні виглядати природно.

Шкіра
Щоб весільний макіяж виглядав добре, не забудь правильно підготувати шкіру. Так, за 14 днів до наміченої події, необхідно раз на два днів вдаватись до очищаючої і зволожуючої маски. А за 10 днів можна піти до косметолога, щоб зробити кілька сеансів масажу обличчя.
Пам'ятай, запорука гарного макіяжу - доглянута шкіра без лущення і висипань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 31.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1664

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: