Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Косметика, Модні тренди / 3 поради як надати образу "перчинку"

3 поради як надати образу "перчинку"

Хочеш додати трішечки вогника у свій образ - пропонуємо твоїй увазі наші поради!

3456422.jpg (25.02 Kb)
Червона помада
Потужна "зброя", яке забезпечить тобі не тільки бойовий настрій, але і додаткову увагу з боку чоловіків. Не сумніваюся, цей колір йде абсолютно всім, головне - знайти той самий ідеальний відтінок. Дівчатам з теплим кольором шкіри підійдуть теплі відтінки червоного (морквяний, цегляний), а власницям холодного відтінку - червона помада з прохолодними (малиновими, вишневими) нотками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ-3 поради, якщо ти переборщила з парфумом

Шкіряні деталі
Вигідна інвестиція в твій гардероб, адже з подібними речами можна складати як зухвалі, так і романтичні комплекти. Спідницю, шорти, косухи або штани зі шкіри за настроєм доповнюй елегантними блузами або затишними джемперами, завершивши образ кросівками або сексуальними човниками. У кожному разі ти будеш виглядати впевнено і дуже гаряче!

Оригінальні текстури
Такі як мереживо або перфорація, зроблять твій образ більш пікантним і цікавим. З таким нарядом тобі не знадобляться додаткові аксесуари. Захопи практичну сумку і сліпучу посмішку!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 22.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1597

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: