Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Дієта, Похудання, Корисні поради / 10 чаїв, що знижують апетит та допомагають худнути

10 чаїв, що знижують апетит та допомагають худнути

Щоб схуднути було ще простіше ми підібрали для вас Топ-10 унікальних чаїв, що допоможуть вам позбутися зайвих кілограмів.

7f1af1c18753d9fe5acf93db798aa676.jpg (32.51 Kb)
Імбирний чай
Імбир - продукт номер один для тих, хто худне. Справа в тому, що корінь імбиру містить ефірні масла, які прискорюють обмін речовин і сприяють розщепленню жирів.

Масала
Індійський напій масала з приємним пряним смаком стане твоїм вірним помічником у війні із зайвими кілограмами. По-перше, цей чай дуже бадьорить, так що ти можеш сміливо замінити їм ранкову каву, який затримує рідину і зазвичай відкидається будь-якими дієтичними програмами.

Матча
Японський чай матчу - улюбленець американських дієтологів, які в останні роки дуже захопилися цим напоєм. І не даремно! Нарешті мода на матчу дійшла і до нас - цей чай містить величезну кількість корисних речовин і вітамінів.

Зелений чай
Зелений чай - це основа японської дієти і одна з причин, чому японки НЕ повніють. Справа в тому, що саме цей сорт чаю містить катехіни, які допомагають організму розщеплювати жири.

Чай із шипшини
Пора згадати знайомий з дитинства смак чаю з шипшини! Виявляється, саме шипшина має властивість заглушати почуття голоду. Його корисно пити за 30-40 хвилин до їжі, тоді ти точно з'їж менше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Як худнути з інжиром?

Чай з листя кропиви
Ще один чай, який допомагає контролювати апетит, складається з листя кропиви. Одну столову ложку потрібно залити склянкою окропу, настоювати годину, а потім процідити. Кропива містить ряд важливих елементів - залізо, фосфор, магній і калій. Крім того, що цей чай допоможе тобі менше хотіти їстию

Горобиновий чай
Зараз якраз осінь, горобина достигла, і саме час пропити курс горобинового чаю! Розітри ягоди в пюре - одну столову ложку суміші потрібно залити 0,5 л окропу і дати настоятися. Пити чай потрібно 3-4 рази на день між прийомами їжі - всього лише по півсклянки. Саме цей спосіб допоможе тобі знизити апетит і контролювати, скільки ти їси.

Чай з листя ожини
Чай з сухого листя ожини хороший тим, що на відміну від більшості подібних напоїв майже не має протипоказань - якщо у тебе спостерігається дискомфорт у шлунку або гастрит, то краще вибрати саме його.

Яблучний чай
Помічала, що, коли з'їси яблуко, вже через півгодини апетит розігрується з неймовірною силою? Так от, якщо ти будеш пити теплий яблучний чай, то ефект вийде зворотнім.

Чай каркаде
Чай каркаде з приємною кислинкою володіє унікальною функцією - сповільнює засвоєння цукрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 23.09.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2108

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: