Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Психологія / 5 ознак того, що він не "той самий"

5 ознак того, що він не "той самий"

Ти сама знаєш це, але робити вигляд, що між тобою і бойфрендом повна ідилія, не дозволяючи ні собі, ні йому, знайти свою справжню "половинку". Насправді, це шлях в нікуди і якщо такі ознаки збігаються з твоєї ситуацією, можливо, має сенс завершити роман, у якого немає перспективи?

14_-_1.jpg (44.54 Kb)

Ти йому не довіряєш. Неважливо, чи є у тебе для цього реальна причина (ти не раз ловила його на брехні) або про це говорять твої інстинкти, що б'ють тривогу кожен раз, коли він виправдовує своє запізнення або скасоване побачення "зустріччю з другом". Якщо ти не довіряєш його словам і вчинкам у 80% випадків (вечірка-сюрприз, про яку ти не знала - виняток), то потрібно серйозно задуматися - чи варто продовжувати такі "підозрілі" відносини.

Ти проводиш більше часу, думаючи про те, що в ньому не так, ніж про те, чим він хороший. Зрозумій одну річ: ти ніколи, ніколи не зустрінеш абсолютного ідеалу! Навіть бездоганні бойфренди іноді забувають твої прохання, не завжди можуть правильно показати тобі свої почуття і сказати щось образливе, не подумавши. Але якщо ти весь час тримаєш у фокусі тільки його негативні риси, то, можливо, має сенс знайти іншого чоловіка, який не буде так сильно дратувати.

Коли мова заходить про серйозні речі, ваші точки зору протилежні. Наприклад: ти хочеш мати трьох дітей, а він - переконаний чайлд-фрі або ти атеїстка, а він - глибоко релігійна людина. Закривати на це очі можна спочатку, але не тоді, коли стосунки перейдуть у розряд серйозних. Ми за компроміс, але він можливий тільки у випадку невеликих розбіжностей - релігія, гроші, діти - це зовсім інше.

Секс з ним просто "нормальний". Усі без винятку парочки потрапляють в період сексуального плато, що настає після закінчення фази гострої закоханості, але не всі з нього вибираються. Якщо партнер думає тільки про себе, не слухає твої побажання і не прагне задовольнити твої потреби зараз, то через кілька років він тим більше не стане цього робити. Додай до цього побутові проблеми, брак часу і втому - отримаєш типову картину "щасливої" пари без сексу.

Він забуває про тебе, як тільки ви розлучаєтеся. З ним добре, правда, добре проводити час, але тільки тоді, коли ви знаходитесь в одній кімнаті, точніше, в одному ліжку. Залишаючи межі твоєї квартири, він начисто про тебе забуває. Цей хлопець не прикладає жодних зусиль, щоб побачитися з тобою, не дзвонить і не пише, коли кудись їде. Чоловік, гідний твого часу і серця, подарує тобі час і серце у відповідь - це прописна істина, перевірена вже не раз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якою має бути ідеальна жінка на думку чоловіків

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 05.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 4786

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: