Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Психологія / 5 типів жінок, від яких тікають чоловіки

5 типів жінок, від яких тікають чоловіки

Іноді жінки так сильно хочуть сподобатися чоловікам, що не помічають межу. Багато розумних та гарних жінок залишаються самотніми. Але чому ж так відбувається? Що не влаштовує чоловіків?

zigjbmjxobo.jpg (31.01 Kb)
1. Зайва самовпевненість

У чоловіка може виникнути відчуття, що все, що робить для нього ця дама, робиться не з цікавості, а виключно з жалю і ласки.

2. Надмірна витонченість

Вона знає різницю між Моне і Мане? Замість зустрічі в затишному ресторані, вона обирає побачення в опері, чи на фестивалі авангардного кіно? Поряд з такою дівчиною чоловік зі своєю любов'ю до земного швидше за все буде відчувати себе "білою вороною".

3. Надмірна "правильність"

Вона не п'є, не курить, займається спортом, лягає в 23:00 і так далі. Дивлячись на неї, чоловік кожен раз намагається переконатися, чи не зустрічаєшся він з музейним експонатом. Такі жінки зазвичай висувають суворі вимоги не тільки до себе, але й до оточуючих.

4. Маніакальне бажання вийти заміж

Якщо така жінка вже на першому знайомстві тягне чолвоіка знайомитися зі своїми батьками - це той самий випадок, коли він втіче, не озираючись. Не варто нікого підганяти, адже заміжжя - це відповідальний крок, який вимагає готовності від обох партнерів.

5. Впевненість у тому, що чоловік - це гаманець

Будь впевнена, жоден нормальний чоловік, який запросив дівчину на побачення, не дозволить дамі самій оплатити свою вечерю. Але, варто також пам'ятати, що ніхто нікому нічого не зобов'язаний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як брешуть жінки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 12.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2965

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: