Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 7 способів зіпсувати своє інтимне життя

7 способів зіпсувати своє інтимне життя

Не варто звинувачувати у всіх гріхах партнера - найчастіше, в наших силах і самим зіпсувати свій секс. Ось сім способів зробити це своїми руками.

foto-laura-makabresku.jpg (19.79 Kb)
Ти займаєшся сексом, просто щоб зайнятися сексом. Якщо всі твої подруги практикують секс без зобов'язань, або секс з нелюбом і небажаним чоловіком, то і ти починаєш робити те ж саме, щоб не вибиватися з їх компанії. Закінчитися все це може досить плачевно - і мова навіть не про медичні проблеми або вагітність, а про повне роз'єднання зі своїм тілом. Це приблизно, те ж саме, що є за звичкою, не відчуваючи голоду - ти заглушає сигнали свого організму, в результаті чого отримуєш тільки розчарування і важкість у шлунку.

Ти чекаєш, що кожен секс буде, як в останній раз. Дивно, але твій мозок запам'ятовує останній сексуальний досвід, передбачаючи наступне побачення. Але якщо ти весь час відштовхуєшся від того, яким пристрасним і бурхливим був ваш останній секс на підлозі і чекаєш подібного, то швидше за все, розчаруєшся. Чим менше буде очікувань подібного роду, тим краще буде кожен новий досвід.

Ти ідеалізуєш секс, як такий. Ще одна поширена помилка - ідеалізувати секс і дуже засмучуватися, коли щось йде не так, як ти собі нафантазувала. Постільні сцени в кіно виглядають бездоганно і дуже емоційно, але потрібно пам'ятати, що за цим стоїть праця акторів, костюмерів, режисерів та візажистів. Реальні ж люди іноді зазнають конфузи на кшталт судом, безглуздих звуків або раптових падінь з ліжка в розпал процесу. Перефразовуючи відоме прислів'я, стався до сексу простіше і він... до тебе потягнеться.

Ти чекаєш, що партнер вгадає і виконає всі твої бажання. Ще одне шокуюче відкриття: чоловіки - не екстрасенси і поняття не мають, чого ти хочеш в ліжку. Або вони копіюють прийоми з порно, або керуються уподобаннями своїх колишніх подружок, що для тебе може виявитися зовсім провальною ідеєю. Що робити? Говорити про свої потреби прямо або хоча б направляти його губи, руки та інші важливі органи в потрібні тобі місця.

Ти не докладаєш зусиль, щоб закріпити у свідомості позитивні установки про секс. Ось тобі ще одна мудрість: "Про що ти думаєш, тим і стаєш". Якщо ти вважаєш що секс - це соромно, боляче і взагалі "фуфуфу" (що підкріплюється негативним досвідом з минулого), то чи варто чекати задоволення від такого сумнівного заходу? Вірно і зворотне: якщо ти будеш думати про секс в позитивному ключі, читати еротичну літературу і дивитися хороше порно, це позитивно відіб'ється на твоїй сексуальності та привабливості у чоловічої статі, не кажучи вже про задоволення від самого процесу.

Ти дозволяєш гніву і образі впливати на твоє сексуальне бажання. Ти посварилася з бойфрендом і вирішуєш влаштувати йому справжній сексуальний бойкот, до слова, торкатися до тебе йому теж не можна. Такі радикальні заходи шкодять в першу чергу тобі, а не йому. Образа - один з найстрашніших ворогів здорового лібідо, вчися її відпускати, прощати людям їх помилки і не ігнорувати близьких.

Ти не цілком розумієш причину своїх секс-проблем. Звичайно, відсутність бажання або оргазму можна списати на прийом гормональних контрацептивів, недосвідченість партнера або навіть на погану погоду. Але ти повинна розуміти, що ніхто і ніколи не вилікує тебе від усіх них, прописавши чарівну таблетку або, скажімо, провівши сеанс гіпнозу. Якщо дійсно хочеш зробити своє інтимне життя приголомшливою, доведеться гарненько покопатися у себе в... голові. Навівши порядок там, можна підкоригувати гормональний фон або настрій, зайнятися спортом або поміняти зачіску - вуаля, життя налагоджується!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відчути себе сексуальною

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 07.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2280

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: