Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 несподіваних причин, через які він переживає під час інтиму

5 несподіваних причин, через які він переживає під час інтиму

Як виявилося, дівчата - не єдині чутливі учасники сексу, іноді хлопці переживають не менше нашого і, здавалося б, через сущі дрібниці. Про те, що саме викликає у нього занепокоєння, читай нижче.

worries.jpg (16.46 Kb)
Як підняти тему контрацепції

"Я хочу, щоб секс був не тільки приємним, але і безпечним, а це означає, що рано чи пізно доведеться підняти тему контрацепції. Але КОЛИ саме це робити, щоб не образити партнерку і в той же час не зіпсувати момент", - Микита, 24 роки

Чи подобається їй моє тіло

"Я б хотів сказати, що у мене на животі - шість сталевих кубиків, але я ж намагаюся бути чесним. Так, я визнаю, що додатковий час в спортзалі мені б не завадило, тому під час сексу схрещую пальці за те, щоб вона звернула увагу на свої відчуття, а не на те, як мій живіт треться об її тіло", - Вадим, 34 роки.

Чи був у неї оргазм

"Що це було - стогін оргазму або сигнал "продовжуй у тому ж дусі і не зупиняйся, я вже близька"? У половині випадків, я не впевнений на всі 100%. Я боюся зрозуміти її не так і зробити якийсь невірний рух, який "злякає" її оргазм", - Вітя, 19 років.

Як вона оцінює мій розмір

"Хвилююся з приводу того, як відчувається розмір мого "інструменту", порівняно з її попередніми хлопцями. Чи були вони більше? Чи було їй з ними краще, ніж зі мною? Як тільки ми з нею приступаємо до справи, в моїй голові починають носитися ці думки і я нічого не можу з цим вдіяти!", - Сергій, 29 років.

Чи не занадто я спітнів

"Я не впевнений, що рясне потовиділення - це сексі, хоча сподіваюся, що для дівчат так і є, тому що я стаю дуже мокрим в процесі. Коли я відчуваю, що на лобі виступають крапельки поту, то починаю молитися: "Будь ласка, будь ласка, нехай він не скотиться на неї!". Зрештою, я хочу збудити дівчину, а не викликати в неї відразу", - Володя, 33 роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені пояснили, чому хлопці люблять фігуру а-ля Джей Ло

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 09.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2622

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: