Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 4 звички, які вирішать його проблеми у ліжку

4 звички, які вирішать його проблеми у ліжку

Якщо твій партнер перетинає фінішну пряму ще до того, як ти розігрієшся або, навпаки, відстає від тебе на кілька кіл в ліжку, можна знайти способи, щоб допомогти йому справитися з цим. Тим не менш, жоден з них не спрацює, якщо він сам не докладе зусиль. Ось кілька пунктів, дотримуючись яких, можна перетворити його в суперсильного коханця.

guy1.jpg (22.09 Kb)
Фізична активність

Дослідження, опубліковане в журналі Sexual Medicine, показало, що лібідо, частота і сила ерекції, і сексуальна продуктивність чоловіка безпосередньо пов'язана з наявністю спорту в його житті. У ході експерименту вчені виявили цікаву закономірність: хлопці, які тренувалися інтенсивно протягом двох годин, середньо - протягом трьох з половиною годин або легко - шість разів на тиждень по півгодини, помічали, що їхнє інтимне життя помітно поліпшувалося.

Вітамін D

Якщо в організмі твого бойфренда не вистачає цього сонячного вітаміну, це позначиться не тільки на його самопочутті і зовнішньому вигляді, але і на його сексуальних можливостях. Порадь йому підібрати оптимальний вітамінний комплекс або організуй для вас двох поїздку в теплі краї - і те, і інше набагато корисніше, ніж бігти в аптеку за віагрою.

Відмова від куріння

І ти, і твій бойфренд напевно прекрасно знають про шкоду цієї звички у всіх її проявах, але навряд чи ви замислювалися про те, що запалюючи цигарку, він гасить своє лібідо і завдає непоправного удару по ерекції. Відповідно до одного медичного дослідження, навіть пасивне куріння впливає на сексуальну функцію хлопця.

Вправи Кегеля

Так, так, хлопці теж можуть (і повинні) робити їх. Чоловіча версія вправ Кегеля полягає в скороченні і розслабленні м'язів промежини, які знаходяться між його пенісом і анусом. В ході проведеного кілька років тому експерименту вчені виявили одну закономірність: хлопці, які страждають від передчасної еякуляції, робили вправи Кегеля протягом двох місяців і практично повністю перемогли свою проблему, їх витривалість в ліжку зросла в кілька разів. Фантастика!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коханням потрібно займатися щодня

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 15.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2117

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: