Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Діти / 10 ознак того, що він буде хорошим батьком

10 ознак того, що він буде хорошим батьком

Як дізнатися, що твій коханий чоловік буде хорошим батьком вашій дитині? Просто придивись до нього трохи краще!

46934a8e6a6d1168635cb5ed304ed565_cropped_630x350.png (181.33 Kb)
Він надійний. Цей хлопець живе за принципом "мужик сказав - мужик зробив". Він не спізнюється, не чинить дурниць і не кидає слів на вітер. Загалом, на нього можна покластися, і ти довіряєш йому як собі. Якщо ваш малюк залишиться з татом, тобі не доведеться дзвонити додому кожні 5 хвилин, щоб перевірити, чи все в порядку.

Він допомагає тобі по дому. Твій чоловік давно засвоїв, що жінка не посудомийка. Йому нічого не коштує вимити дюжину тарілок після святкової вечері або пропилососити всю квартиру. А ще він може приготувати вечерю, якщо ти затримуєшся на роботі. Так, можливо кулінарними шедеврами він тебе не побалує, але голодною точно не залишить. І дитину теж.

У нього була / є собака. І він знає, що означає годувати за розкладом, грати за розкладом і гуляти за розкладом. Його не буде трясти від необхідності змінити дитині підгузник, тому що він звик прибирати за кимось, кого він дуже любить і хто без нього ніяк не впорається.

У нього є молодші брат / сестра. Тоді навіть з технологією заміни підгузника проблем не буде! Уточни, можливо, що він спец по приготуванню яблучного пюре.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як розпізнати свого майбутнього чоловіка

Він любить дітей. У нього чотири хрещеника і п'ятеро племінників, яких він вчить грати у футбол по вихідних. Тільки запам'ятай, що справжня чоловіча любов - це не нескінченні "сюсюсю", а вміння знаходити спільну мову. Навіть якщо племіннику ще немає п'яти, а твоєму коханому давно за 30.

Він не зривається на дрібниці. І взагалі рідко підвищує голос. Майбутній тато повинен бути стресостійким, адже його, як і тебе, чекають безсонні ночі і темрява всіляких турбот. Якщо він спокійний як йог і витриманий як хороше вино, будь впевнена: твоєму малюкові пощастило з татом. А тобі з коханим.

Він не схиблений на своїй роботі. Твій чоловік вміє розставляти пріоритети. Звичайно, кар'єра для нього важлива, але в офісі він не ночує. А коли приходить додому, відключає службовий мобільний і викидає з голови слова "презентація", "конференція" і "бізнес-процес". Йому подобається проводити час з тобою наодинці, але він зовсім не проти, якщо через 9 місяців вдома його зустрічатимуть вже двоє.

Він уміє вмовляти. Якщо він може вмовити тебе купити кросівки для бігу замість десятої за рахунком червоної сумки, значить він зможе умовити вашу дитину з'їсти манну кашу замість снікерса.

У нього добре серце. Доброта буває різною. Погано, якщо вона переходить всі межі і робить людину надто поступливою. Навряд чи ти будеш у захваті від того, що твій коханий почне несамовито балувати дитину з перших днів її життя. Але ти напевно будеш рада, якщо він буде оберігати вашого малюка і дарувати йому турботу.

Він хоче бути хорошим батьком. Мабуть, це найголовніше. Якщо він сам завів розмову про те, що вашій родині пора розширятися, будь впевнена: він готовий. Готовий стати найкращим татом на світі. І в нього обов'язково вийде!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:30, 17.06.2015
Автор: maruna
Переглядів: 1956

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: