Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / 9 ознак того, що твій друг хоче стати твоїм хлопцем

9 ознак того, що твій друг хоче стати твоїм хлопцем

Так буває: тобі подобається хлопець, ти сподіваєшся, що він теж хоче бути з тобою, а на перевірку виявляється, що він відчуває до тебе тільки дружні почуття. А буває і навпаки: ти впевнена, що ви - найкращі друзі, поки не почнеш знаходити букетики на своєму підвіконні і помічати, що він проводжає тебе поглядом сумного спанієля. Як же навчитися відрізняти друга від закоханого?

love-hormone.jpg (22.79 Kb)
Навколишні думають, що ви разом. Якщо і друзі, і незнайомці приймають вас за пару - значить, між вами існують певні флюїди, навіть якщо ти їх поки не розпізнала.

Він обіймає тебе при зустрічі так, наче це щось більше, ніж чергове вітання. І якщо ваші обійми стають трохи довше звичайного - значить, між вами прокинулися почуття.

Якщо ви весь час тусуєтеся удвох, будемо чесні: так поводяться парочки. А, ну так, ви ж просто друзі. Друзі, які разом обідають, ходять удвох по музеях і в кіно і годинами наговоритися один з одним не можуть.

Він ніколи не розповідає про те, що запав на іншу - бо інші жінки для нього не існують. Ти знаєш, що він - самотній, привабливий і крутий хлопець, і не може бути, щоб дівчата не закохувалися в нього - але ти не чула ні про яких його дівчат. Якщо він і каже про дівчат - то підкреслює, що свою поки не зустрів (хоча насправді зустрів, і це - ти).

Він подружився з твоїми друзями. Він познайомився з ними через тебе, але тепер він відривається в їх компанії, бо хоче їм сподобатися, щоб вони могли тебе напоумити звернути на нього увагу не тільки як на одного.

Він часто говорить про те, як йому добре проводити з тобою час.
Платонічні друзі рідко так роблять. З ними і так зрозуміло, що вам весело разом - інакше ви б не дружили. Але друг, який мріє стати бойфрендом, підкреслює, як дорожить тобою, натякаючи, що мріє про щось більшому.

Він завжди відповідає на твої повідомлення. Звичайно, і хороші друзі так чинять, але вони можуть закрутитися і забути. Але йому настільки важливо проявити до тебе увагу, що він нізащо не забуде відповісти.

Він завжди заступається за тебе. Якщо в компанії хтось скаже тобі щось образливе, він тут же стане на твою сторону.

Він пам'ятає все, про що ти йому говорила. Так що якщо у тебе трапиться поганий день, він зможе нагадати тобі твої ж слова, сказані давним-давно, і процитує їх дослівно, бо вони щось значать для нього - адже ти сама щось значиш для нього. Серйозно, хлопці - один з вас вже повинен заговорити про це, тому що ви будете чертовски милою парою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 11.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 6180

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: