Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / 6 причин чому варто зустрічатися з чоловіком молодшим за тебе

6 причин чому варто зустрічатися з чоловіком молодшим за тебе

Усі жінки мріють бачити поруч із собою розумного, красивого, доброго, серйозного і, головне, зрілого мужчину. Якщо перші три характеристики з віком ніяк не пов'язані, то другі дві прийнято приписувати дорослим чоловікам - саме тому, власне кажучи, жінки і шукають собі чоловіка "постарше". Але маленький життєвий підступ полягає в тому, що вік завжди зі стовідсотковою гарантією "виліковує" незрілість тільки в тому випадку, якщо мова йде про фрукти і овочі. Потрапити "у яблучко" за всіма бажаними для жінки якостями він може в 24, 28, 30 років, точно так само, як і "промахнутися" в 35 років і старше. Іншими словами, перш ніж заглянути в паспорт юного гарячого красеня, пропонуємо дати йому шанс. А ми поки розповімо вам, чому чоловік молодший за вас дуже навіть гідний.
priznaki_liubvi_muzhchiny_k_zhenshine.jpg (36.72 Kb)
1. Досвідчена жінка, яка не соромиться своїх сексуальних поривів, - солодкий сон будь-якого молодого чоловіка. Ви йому - безцінний сексуальний досвід без крапельки сорому, він вам - гаряче тіло, яке здатне на ритмічні рухи до світанку без будь-яких медикаментозних стимуляторів. Наукою доведено: за рахунок підняття рівня тестостерону чоловіки досягають свого сексуального піку у період з 20 до 30 років, жінки ж "спізнюються" і потрапляють в проміжок з 30 до 40 років.

2. Тільки уявіть, що він не буде скаржитися вам, як йому набридло платити аліменти, покривати нецензурними виразами обох своїх колишніх дружин і люто ненавидіти інститут сім'ї та шлюбу. Молодий чоловік - недосвідчений за частиною життєвих помилок чоловік: він не встиг ще одружитися і завести дітей, а отже, цілком готовий зробити це з вами.

3. Доросла жінка для молодого чоловіка - якийсь об'єкт культу. Він щасливий вже від того, що ви звернули на нього увагу, і готовий втихомирити свою пиху перед вашою мудрістю і знаннях в питаннях любові та інтелігентною розсудливістю. Уявіть, як він втомився від непостійних неврівноважених подружок, які сьогодні хочуть заміж, а завтра вже взагалі не знають, чого хочуть. Максимум задоволення, ніяких істерик - і він
буде коритися кожному слову.

4. Заразливий сміх під комедії з попкорном, множинні поцілунки в таких несподіваних куточках міста, про які соромно розповісти дорослим заміжнім подружкам, танці під дощем, шампанське на траві, полуниця в декольте. Іншими словами, з сильної статі в рамках від 20 до 30 ще можна вичавити кілька крапель авантюрної романтики, щоб закохатися по вуха, але навіть не в нього, а в літо, молодість і життя.

5. Не те щоб на нього можна було надіти повідець і привчити до команди "місце", але молоді коханці все ж набагато краще піддаються дресируванню, ніж їх більш дорослі побратими, і через відсутність нажитої з віком опірності вони набагато легше йдуть на компроміси, дозволяючи вам взяти контроль над ситуацією на себе.

6. Молоді чоловіки сповнені енергії, як ніби готуються до чемпіонату світу з якого-небудь несерйозного спорту, і весь час жартують, ніби вірять, що сміх - найкращі ліки від усіх проблем. І після навіть швидкоплинного роману з молодим і позитивним красенем розумієш, що це дійсно так, і його перманентна посмішка і привітне прийняття будь-яких життєвих обставин стають заразними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:00, 11.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2786

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: