Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / 8 ознак того, що він хоче з тобою одружитися

8 ознак того, що він хоче з тобою одружитися

Втомилася думати і гадати, які наміри у твого бойфренда? Ось 8 вірних ознак того, що він готовий опуститися на одне коліно і зробити тобі пропозицію!

gigantskaja-volna-prervala-predlozhenie.jpg (17.55 Kb)
Він представляє тебе всім, кого знає.

Практично все його оточення знає, хто ти така - його колеги, його друзі, його родина і навіть напарники по недільному футболу. Як правило, хлопці дуже обережно ставляться до того, щоб представляти дівчину, як свою обраницю. Якщо він не соромиться говорити всім і вся, що ти його кохана дівчина, знай - він налаштований серйозно.

Він запрошує тебе на сімейні свята.

Ти завжди його "1+1" на сімейних і дружніх зборах, корпоративних вечірках та інших "виходах у світ", які відвідує твій бойфренд.

Він вважає тебе своєю командою.

Кажуть, що успіх у кар'єрі - одна із запорук щастя для чоловіка. Тому, як тільки він починає ділитися з тобою своїми робітниками проблемами, знай: він бачить у тобі надійного партнера, якому може повністю довіряти.

Він говорить про дітей.

Якщо в його плани не входить на тобі одружитися, сама розмова про дітей з тобою може налякати його до смерті. Але якщо твій чоловік відкрито заявляє, що хоче дітей в осяжному майбутньому, можливо, незабаром він поставить тобі заповітне питання.

У нього багато одружених друзів.

Хлопці часто орієнтуються один на одного в таких питаннях: якщо всі його близькі приятелі вже носять кільце на безіменному пальці правої руки, то у нього теж почне закрадатися сумнів: "А може і мені ризикнути?". Хто знає, може бути він вже встиг порадитися з друзями, як краще зробити тобі пропозицію.

Він радиться з тобою в критично важливих питаннях.

Будь то перспектива зміни місця роботи або вкладення грошей у новий, маловідомий проект, він обов'язково запитає твоя думка на цей рахунок. Це красномовно свідчить про те, що він бачить тебе невід'ємною частиною свого майбутнього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клаудія Шиффер створила колекцію одягу [ФОТО]

Він хоче жити разом.

Ти коли-небудь помічала, як він шукає в інтернеті затишну квартиру для двох? Якщо хлопець готовий попрощатися зі своїм холостяцьким барлогом (і своєю свободою), справа до весілля!

Він проводить час з твоєю сім'єю.

Мало того, що він не проти потусуватися з твоїм братом і його дівчиною, він ще й любить їздити в гості до твоїх батьків, докладає зусиль, щоб з ними подружитися. Він спілкується з ними відкрито і завжди готовий прийти на допомогу, якщо того вимагає ситуація.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:30, 30.08.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 1737

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: