Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 8 правил онлайн-флірту

8 правил онлайн-флірту

Сьогодні чи не кожен з нас має сторінки у соціальних мережах та спілкується з рідними та друзями по всьому світу не виходячи з будинку. Чому б не знайти бойфренда в мережі?
МіЛеді розповість головні правила онлайн-флірту!

online-dating.jpg (23.93 Kb)
1. Менше аналізуйте.
Зараз це просто невинний флірт,а не серйозні відносини. Обміняйтеся кількома повідомленням - або дайте відповідь на його послання, не прагнучи придумати актуальну тему для першої розмови.

2. Будьте впевнені в собі.
Щоб не витрачати час і настрій на сором'язливість, говоріть про те, що любите робити або в чому ви дійсно хороші. Якщо те, чим ви захоплюєтеся, здається співрозмовнику нудним, розкажіть про недавній кумедний епізод з вашого життя.

3. Не поспішайте.
На перших порах утримайтеся від занадто особистих питань. Не варто витягати назовні глибокі емоційні шрами родом з дитинства, коли ви тільки починаєте спілкуватися з кимось.

4. Хваліть співбесідника.
Компліменти - сигнал відкритого флірту, а лестощі - ключ від усіх дверей, поки не виглядає удавано.

5. Не пишіть мемуари.
Величезні оповіді вашого життя навряд будуть цікавими, 5 повідомлень-максимум що ви можете собі дозволити в онлайн-флірті.

6. Не переборщіть з сексуальністю.
Агресивний запал знищує романтичний настрій,а партнер може злякатися вашого настрою. Легкі сексуальні натяки можуть мати місце, але не варто зациклюватися на подробицях - це занадто, особливо для першої розмови.

7. Не плануйте весілля.
Те, що вам цікаво спілкуватися ще не означає, що ви ідеально пасуєте у всьому і вам вже пора вибирати сукню на весілля та формувати списки гостей.

8. Прощайтесь, якщо вам не цікаво.
Онлайн-флірт ні до чого не забов'язує ані вас, ані вашого співбесдника, якщо вам нудно - не витрачайте дарма час, краща продовжіть ваші пошуки ідеального чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:00, 13.09.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1574

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: