Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 7 жіночих помилок на першому побаченні

7 жіночих помилок на першому побаченні

Готуючись до першого побачення, ми ретельно вибираємо ідеальний наряд і з хвилюванням чекаємо на побачення у компанії нового шанувальника.
Правда, іноді це хвилювання виявляється настільки сильним, що змушує нас робити вчинки, здатні серйозно зіпсувати самий бездоганний вечір.

Розглянемо головні жіночі помилки першого побачення!

23432kayayva.jpg (33.94 Kb)
1. Розмови про колишнього.
Перше побачення налаштовує вашого шанувальника на романтичний лад. І він аж ніяк не хоче слухати про те чому ви розійшлися з своїм екс-бойфрендом, більш того - його це може налякати.

2. Захоплення алкоголем.
Якщо ви ненароком переберете з алкоголем на першому побачення - ваш шанувальник швидко від вас втече. Дозвольте собі келиха вина, але не більше.

3. Відвертий одяг.
Міні спідниця та глибоке декольте злякає чоловіка, він може подумати, що ви легковажна.

4. На телефоні.
Ви прийшли на побачення і ваш співбесідник хоче уваги та цікавої розмови і аж ніяк не в захваті від ваших постійних телефонних розмов та смс-переписки, відкладіть свій гаджет та зробіть вечір цікавішим.

5. Серйозність.
Не варто відноситись до першого побачення як до співбесіди на роботі. Нехай воно буде невимушеним.

6. Плани на майбутнє.
Не варто розпитувати про серйозність намірів щодо вас та життя в цілому, докладно випитувати про плани на майбутнє. Запитання про те скільки він хоче дітей та коли планує одружитися може призвести до того, що він вийде в вбиральню та не повернеться.

7. Пропозиція розділити рахунок.
Якщо чоловік вирішив заплатити сам, то не варто сперечатися, він може подумати, що не сподобався вам і це останнє побачення,або що ви надто вже самостійні. Свою самостійність продемонструйте іншим разом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 15.09.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 3030

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: