Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 8 флірт-прийомів, які ненавидять хлопці

8 флірт-прийомів, які ненавидять хлопці

Якщо ти по-справжньому сподобалася хлопцеві, жоден з цих прийомів не позбавить тебе його уваги. Проте, описані нижче способи флірту відбивають у чоловіків бажання продовжувати з тобою знайомство. Просто пам'ятай про це.

1000077151ed460bdb4043_50104163_articles_main_big.jpg (25.74 Kb)
Коли ти говориш дитячим голоском.
Проблема тут криється відразу в двох моментах: по-перше, маленькі діти дратують, по-друге, жоден нормальний чоловік не відчує сексуального потягу до дитини. Загалом, не роби цього ні за яких обставин.

Коли ти знімаєш з нього кепку і приміряєш на себе.
Хлопці оцінюють цей, нібито, спокусливий підхід, як ... банальна крадіжка. Так, іноді подібний маневр виглядає мило, але тільки в тому випадку, якщо його робить не малознайома, а твоя давня дівчина чи близька подруга. В іншому випадку хлопець просто щільніше притисне до себе гаманець з телефоном - раптом ти і їх вирішиш «приміряти»?

Коли ти спеціально прикидаєшся дурненькою, щоб зав'язати розмову.
Іноді таке буває: наприклад, ти бачиш симпатичного хлопця і вирішуєш привернути його увагу, прикинувшись, що абсолютно не вмієш паркуватися. Ось зараз він підійде і допоможе бідній маленькій дівчинці. Найсумніше в цьому методі те, що хлопець дійсно порахує тебе ... не занадто розумово обдарованої і якщо погодиться допомогти, то тільки з жалю. Просто подумай про це.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Як зрозуміти, що ви створені одне для одного?

Коли ти граєш в неприступну королеву.
Спочатку ти посилаєш йому сигнали про те, що не проти б познайомитися ближче, а коли він на них реагує, Відшиваєш, виставляючи повним ідіотом. Це дуже, дуже невдалий метод флірту.

Коли ти постійно граєш з волоссям.
Раз чи два за вечір - сексі, постійно, з інтервалом у хвилину - ні, бо виглядає так, ніби у тебе там щось завелося.

Коли ти намагаєшся викликати в ньому ревнощі.
Досягнеш успіху ти, якщо будеш фліртувати з іншим хлопцем в барі, щоб змусити іншого звернути на себе увагу? Так. Спровокуєш Чи цим сварку і небажання мати з тобою щось спільне? Безсумнівно. Нікому не подобається відчувати себе "запасним аеродромом".

Коли ти робиш вигляд, що поділяєш його інтереси.
Ключовий момент: ти робиш вигляд, а не поділяєш їх насправді. Якщо хлопець профі у футболі чи мотоспорті, то тобі навряд чи вдасться дурити його вічно. Після першого його питання на цю тему, він зрозуміє, що ти нічого в цьому не тямиш. І це можна пробачити. А ось брехню - ні.

Коли ти змушуєш його розшифровувати твої смайли в смс.
Любовні смайли - поцілунки і сердечка - працюють. Хлопці чудово розуміють, що ти хотіла з їх допомогою сказати. Але коли він отримує повідомлення, в якому є хихикає мавпа, пальма і дівчина, якій роблять масаж голови, це остаточно збиває його з пантелику. Після цих смайлів йде ще штук двадцять. Розгадати такий ребус йому точно не під силу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

18:30, 18.09.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2616

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: