Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 6 ознак того, що для нього ці відносини несерйозні

6 ознак того, що для нього ці відносини несерйозні

Деякі чоловіки не готові будувати серйозні відносити, а тим більше - сім'ю. Або у них зараз невідповідний життєвий етап чи ще якісь біди.. але в такому випадку тобі час бігти від такого хлопця!

pat.jpg (21.39 Kb)
Він вічно не може проявити відповідальність навіть у дрібницях.
Якісь накладки трапляються з усіма: кожному час від часу доводиться скасовувати плани в останній момент або спізнюватися. Але, якщо це відбувається раз за разом, або він настільки розсіяний, що і в загс може прийти в різних черевиках, або це людина, яка в принципі не здатна будувати серйозні стосунки.

Він випереджає події.
Ви зустрічаєтеся тільки втретє - а він вже говорить про одруження, а потім починає тебе уникати. Він просто ще дитина - і неважливо, скільки йому років. Так поводяться незрілі особистості, які легко запалюються і так само швидко гаснуть, втрачаючи інтерес. Для таких хлопців розмови про майбутнє весілля - як запаморочливий смак погоні. Їм подобається думати, що їх наздоганяють, - а потім вони тікають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Про що кажуть чоловічі обійми?

Ти перша, з ким він зустрічається після нищівного розриву серйозних відносин.
Винятки, звісно, ​​трапляються. Але частіше буває, що він знаходить в комусь коротку розраду і тільки потім відчуває готовність до нової любові.

Він їсть очима все, що рухається.
Зрозуміло, що якщо повз пройшла карколомна красуня, яка навіть тебе змусила рот відкрити, то немає ніякого криміналу в тому, що твій хлопець проводив її очима, як і всі присутні. Або, може бути, хтось у натовпі нагадав йому першу любов - теж буває. Але якщо він постійно вирячується на інших жінок, коли йде кудись з тобою, не дуже-то схоже на те, що він зосереджений на ваших стосунках.

Ти не входиш в число його пріоритетів.
У багатьох робота з'їдає переважну частину часу. Але якщо нарешті видалась вільна хвилина він раз у раз проводить її з приятелями, забувши покликати тебе, забудь і ти про нього, як про страшний сон.

Він каже, що не готовий до відносин.
І при цьому зустрічається з тобою - а що це, якщо не стосунки? Це змушує тебе сподіватися і вірити, і ти чекаєш, що з часом він зміниться ... Ну, може бути, до пенсії так і буде: він зрозуміє, що більше нікому не потрібен, крім тебе, і вирішить осісти. Ти і правда готова чекати, поки нарешті отримаєш свій сумнівний приз у вигляді старого «принца»?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

20:40, 27.09.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 3565

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: