Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 10 плюсів відносин восени

10 плюсів відносин восени

Осінній бойфренд - це романтика і затишок, прогулянки під парасолькою і твої змерзлі пальці в його жарких долонях, пухнасті светри і чарівне відчуття, що природа засинає, а ваша любов - ні. Така чудова картина: ви двоє і листопад. Ось кілька соковитих мазків на цьому полотні ...

gp-0q0ckvg0.jpg (35.07 Kb)
Можна ходити по гриби вдвох. А потім в чотири руки чистити ті кошики опеньків, які ви принесете з вашою "тихого полювання»" Взимку відкриєте баночку і згадайте, як зустріли лося, а потім ледь не запізнилися на електричку.

Ви можете грати опалим листям: обсипати ними один одного, вплітати їх у волосся ... І всі скажуть: ах, яка романтична осіння пара. Адже тобі так хочеться згадати дитинство і повозитися з цими яскравими червоними і жовтими "долоньками" - але тільки уяви, як виглядатиме з боку, якщо ти почнеш все це проробляти, прогулюючись по осінньому парку в поодинці.

Ти не даремно поралася з балканським салатом та іншими смаколиками. Хтось же повинен оцінити всі твої осінні заготовки з дачного врожаю!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Про що кажуть чоловічі обійми?

Можна піти в клуб на Хеллоуін, придумавши парні костюми. Або влаштувати маскарад будинку. Ваші друзі будуть довго згадувати, як ви вбралися.

Ти можеш сидіти перед телевізором одна, натягнувши вовняні шкарпетки і сьорбаючи какао. Але веселіше робити це удвох.

До речі про шкарпетки: тепер у тебе є, кому в'язати шкарпетки і шарфики.

І є той, хто оцінить, як тобі йде нова осіння куртка.

Чоловік - ходяча грубка, і завжди зігріє тебе в ті вогкі осінні дні, коли холоду вже настали, а комунальники ще не включили опалення.

Разом легше виносити нудні сімейні торжества. Поки твій тато згадує, як ходив на жовтневі демонстрації, ви розуміюче переморгуєтеся, а потім тихо линяє, щоб побути вдвох.

І якщо ваша осінь пройде як по маслу, то за нею тебе чекає зима в компанії коханого: катання на ковзанах і лижах, гра в сніжки, саморобний глінтвейн і веселий Новий рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 01.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1519

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: