Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 способів покращити відносини

5 способів покращити відносини

Любов потрібно ростити, як ніжну квітку. Як насолоджуватися кожним днем, проведеним разом, навіть через кілька років після першого побачення? Дотримуйтесь цих правил, які допоможуть вам поліпшити взаємини зі своєю другою половинкою. .

4605_1352908756_muzh-i-zhena.jpg (21.01 Kb)
Будьте на зв'язку протягом дня
Ми занурюємося в пучину справ і щоденної рутини, ледве прокинувшись. Проте найважливішою частиною довгих і щасливих відносин є те, як ви демонструєте свою любов і прихильність, коли ви не разом. Протягом дня знайдіть час подзвонити вашому коханому і поцікавитися, як проходить його день. Так ви зможете передбачити, який настрій у нього буде ввечері. Коли ви берете на себе відповідальність за іншу людину, вона, по суті, стає найважливішою у вашому житті. І навіть напружений графік роботи не повинен перешкодити вашому зв'язку.
Просто напишіть ніжне повідомлення, на це піде від сили хвилина!

Проявляйте свою прихильність
Дослідження показують, що щасливі парочки постійно ніжні один до одного. Не соромтеся дарувати тепло і турботу, адже це так важливо для створення сильної і глибокої зв'язку один з одним. Ніколи не втрачайте шанс взяти вашого партнера за руку під час ходьби.
Ви знаєте, що у нашої шкіри є пам'ять? Коли закохані обіймаються, це підвищує життєві сили і зміцнює відносини. Щасливі пари люблять, коли їх бачать разом. Вони не бояться демонструвати свої відносини - тримаються за руки, торкаються один одного плечима або обіймаються. Вони не малюються перед іншими, просто дають таким чином зрозуміти, що вони разом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:10 плюсів відносин восени

Дозволяйте йому піклуватися про вас
Так, ми живемо в той час, коли жінка може все робити самостійно. Сьогодні, коли чоловік відкриває перед вами двері або просить допомогти вам з багажем (і це не його робота), ми відчуваємо легке здивування. Забудьте про всі феміністичні ідеї і показну самостійність, коли ви з коханим. Не позбавляйте його задоволення піклуватися і оберігати вас, навіть якщо ви самі з цим відмінно справляєтеся.

Починайте та закінчуйте день разом
Відомий практикуючий психіатр Марк Гоулстон вивів деяку закономірність між тим, як пари починають і закінчують день. Традиція лягати в один час, навіть якщо один з вас прокидається раніше іншого - дієвий спосіб зміцнити відносини. Ніколи не лягайте спати у сварці. Візьміть за правило вирішувати всі негаразди з вечора. Вранці говоріть один одному "Я люблю тебе" і бажайте гарного дня. Це відмінний спосіб запастися терпінням на весь день, щоб знайти в собі сили вистояти в пробках, чергах і пережити інші щоденні негаразди.

Не демонструйте свою матеріальну перевагу
Навіть якщо ви заробляєте в п'ять разів більше свого партнера, ніколи не демонструйте свій достаток. Не не оплачуйте рахунок у ресторані, не робіть йому занадто дорогих подарунків і не вибирайте найрозкішніший курорт на Лазурному Березі. Це змусить вашого чоловіка нервувати і відчувати себе приниженим. Це реакція будь нормального чоловіка. У випадку, коли вашого супутника це влаштовує, рекомендуємо переглянути відносини з такою людиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 03.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1987

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: