Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 8 причин чому ти вбиваєш ваші відносини

8 причин чому ти вбиваєш ваші відносини

Ламати - не будувати. Від образи нескладно наговорити гидот - складно потім забути сказане!

1429364111_1.jpg (16.16 Kb)
1. Культивувати свою злопам'ятність.
Вже неважливо, скільки болю заподіяли вам обом минулі сварки - все це в минулому. Хто старе пом'яне ... Накопичувати і воскрешати образи - це дуже, дуже погана ідея. Багато людей намагаються рости і змінюватися до кращого, враховувати старі помилки. Не можна судити ближніх за минулі провини.

2. Якщо трапилося щось погане - звинувачувати у всьому партнера.
"Якби ти не купив цю дачу, дядя Вася не звалився б з даху", "Це через тебе ми запізнилися на потяг: говорила ж, тут пробки, їдь іншою дорогою". Пари, у яких здорові відносини, не опускаються до взаємних звинувачень, а намагаються шукати у всьому кращі сторони і разом справляються з неприємностями.

3. Наступати на улюблені мозолі і використовувати свої знання про минуле партнера проти нього.
Якщо людина поділився з тобою чимось по секрету, цінуй довіру і відвертість і ніколи ними не зловживай.

4. Писати негативні речі один про одного в Мережі або розповідати про них в компанії.
Як би сильно він не був неправий - у цій ситуації будеш некрасиво виглядати ти. Якщо тобі потрібна порада або просто хочеться душу вилити - обговори з близькою подругою тет-а-тет. Але врахуй, ніхто в твоєму оточенні не застрахований від думки: "Ах, вони нещасливі вдвох. Зі мною йому буде краще".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 ознак того, що він тебе більше не любить

5. "Віддати йому кращі роки".
Тобто забути, що в тебе взагалі-то є життя і крім відносин. Хороші відносини засновані на союзі двох самостійних особистостей, які люблять один одного. Все твоє життя не повинне обертатися навколо людини, яка одного разу може піти.

6. Забувати вибачитися.
Деякі люди не вміють визнавати, що вони неправі: їм соромно це зробити чи гординя заважає. Але той, хто був неправий, повинен уміти попросити пробачення. Адже дуже важко пробачити людину, яка про це навіть не просила.

7. Озвучувати помилкові або нещирі вибачення.
Золоте правило примирення: не "Вибач, але ти сам винен", а просто "Вибач". Звичайно, існує спокуса вибачитися - і тут же виправдатися, а в самовиправдання звинуватити партнера в неправоті. Але це веде тільки до нового витка сварок і непорозумінь.
Якщо хочеш пояснити, що тобі боляче від того, що він сказав або зробив, так прямо і говорити, не маскуй це під вибачення. Так ви двоє краще зрозумієте один одного.

8. Відмовити у прощенні.
Іноді гордість заважає сказати: "Так, я тебе прощаю" - але заради відносин треба наступити їй на хвіст. Не можна підживлювати своє его за рахунок іншого. У парах, у яких здорові відносини, люди не принижують партнера. Тому що вони по-справжньому люблять і поважають один одного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 02.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1425

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: